Ilustrační foto: Pixabay
Jak na vánoční stromeček
7. 12. 2023Dnes se mi honí hlavou téma, na které mne přivedlo několik příspěvků na sociálních sítích, a to téma zdobení vánočního stromečku. Musím říct, že mě překvapilo, kolik lidí už má týden, dva, dokonce i měsíc dopředu ozdobený stromek. Prý, aby si ho užili. To jsem blázen!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
10.12.2023 18:35
Mě se nápad užívat si ozdobený stromeček celý prosinec líbí, ale děti nemaje stromek už nestrojím. Syn se snachou mají stromeček celý advent a užívají si s dětmi světýlka.
Eva Mužíková
8.12.2023 20:21
Od té doby, kdy se Vánoce připomínají již v listopadu, pro mne tak nějak ztratily kouzlo. Dík za Vase řádky.
Hana Rypáčková
8.12.2023 08:56
Pro mne byl zázrak stromeček. I pro děti jsme dělali tajemné Vánoce. Dnes jsou všude stromečky už od října.. Na náměstí od listopadu..
Marie Ženatová
8.12.2023 07:39
Díky moc za vaše nevšední zážitky*, které jsou nádherně popsané a jako vždy velmi zábavnou formou ♥
Soňa Prachfeldová
8.12.2023 07:15
Hezké vánoční čtení. U nás se také zdobil stromek den před Vánocemi a museli jsme projít se zavázanýma očima do ložnice. A pak to netrpělivě včelami na Ježíška! Přeji vám krásné Vánoční svátky.
Jan Zelenka
7.12.2023 22:12
Pěkný obřad. My jsme měli Vánoce jednodušší. Ale rád vzpomínám na dětství, protože maminka byla skvělá kuchařka a vše zvládla sama za mojí pomoci.
Marie Měchurová
7.12.2023 17:46
Jani, zážitky Vaší rodiny se mi vždycky moc líbí. My míváme rok od roku stromeček menší a menší. Kuba musí být, i když u nás na Moravě to není úplně běžné. Tak hezké Vánoce a užijte si to!!
Lenka Kočandrlová
7.12.2023 16:37
No,ty ozdoby by měly být hlavně blyštivé !!! Zajímavé je u vás to pojídání kuby.Rovnou řeknu fuj,to bych nejedla,leda bych měla umřít hlady. Máte pravdu v tom,že stromeček by se měl zdobit dopoledne 24.12. ,a že se traduje ,že ho zdobí Ježíšek. My s manželem si dojdem v klidu do blízkého lesa pro malinkatý tak do 40 cm smrček,vydrží sotva do těch Tří králů...Světelné řetězy se mi na vánočním stromku nikdy nelíbily, jen pár pravých svíček dáváme do starých stojánků. Tak přeji krásné svátky!
Eva Klímová
7.12.2023 16:32
To byla krása , také jsme to tak měli /jako děti/ , vzpomínka na rozsvícený stromeček - svíčky a prskavky až na 24.12. večer / taťka také lezl oknem/. Další generace už zdobí stromeček i s dětma v předstihu . Myslím ,že už to není ono .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA