FOTO: Dana Straková
Druhý svátek vánoční - Den svatého Štěpána
26. 12. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
27.12.2023 10:14
Dano, všude je něco. My jsme sice velká a soudržná rodina, ale to neznamená, že si občas nejdeme na nervy...zase je výhoda, že mě každý den nas.re někdo jinej :-))
Dana Straková
27.12.2023 07:31
Děkuji za komentáře a moc prosím, paní Zdenko pište taky, ať v tom vážně nejsem sama. Takhle to vypadá, že všichni ostatní žijí spokojené životy, obklopeni milujícími dětmi, jejich partnery a vnoučátky, které si život bez úžasné babičky ani nedovedou představit. A já pořád něco mám... Chápu, že každý nechce své starosti, smutky a obavy sdělovat "každému na potkání", ale zjistila jsem, že vypsat a vyspat se z toho mi vážně pomáhá a dává mi možnost se s tím vším vyrovnat a jít dál.
Zdenka Koldová
26.12.2023 23:21
Zdravím...paní Dano,nejste " v tom sama" ,i já bych mohla vyprávět z vlastní zkušenosti
Miloslava Richterová
26.12.2023 17:21
Dano, držte se, jistě, doplatí zde nejvíc děti, ale oni na to doplatí vlastně všichni.. a život musí jít dál.
Marie Faldynová
26.12.2023 17:08
Je smutné se dívat na problémy dospělých dětí když už mají svůj život a my na tom nemůžeme nic změnit. Chudák Anička, přišla o tátu i o dědu a babi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA