Každý rok ve stejnou dobu
Všechny fotografie: Dana Straková

Každý rok ve stejnou dobu

11. 1. 2024
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Dobrá otázka. Taky jsem se nad tím chvilku zamyslela, ale pak jsem si řekla, že si paní Jana vezla třeba kapra už naporcovaného, když příčinou pádu nebyl on, ale bunda :-)
Eva Mužíková
Díky za článek. JANI, jakpak dopadl po pádu ten kapr?
Dana Puchalská
Díky za článek. Ano,Praha je krásná.... Vždyť jsem se tu narodila... Ale cestovat sem a tam je skutečně adrenalinový zážitek
Jana Jurečková
Danuš, díky za článek. Já jsem před svátky jela do Tovačova pro kapra, cesta byla krásně čistá. Riskla jsem to na elektrokole, protože auto nemám. Bunda se mi zasukovala do sedla a já spadla, ale nic se mi nestalo. Příští rok jestli dožiji, pojedu autobusem a nebudu si hrát na hrdinku.
Dana Straková
:-) Děkuji za Vaše komentáře a paní Jano, ty tři hvězdičky mi tam skočily pochopitelně omylem. Na mobilu je to hned :-)
Jana Kollinová
Paní Dano, píšete stylem na "jedno nadechnutí," alespoň tak to působí na mě. Děj se valí jako tsunami, čtu, čtu a nadechnu se až na konci. Jen na sebe nebuďte tak přísná a příště si dejte pět hvězdiček. :-)
Dana Straková
S Vámi, pane Jiří, se člověk opravdu nikdy nenudí, s Vámi je legrace kdykoli. A vy jíte na Štědrý den obalovaný květák? Tak o tom něco taky napište, ráda se tomu zasměju :-)
Jiří Dostal
:-) Černý humor či spíš smrťák? Po masakru na fildě ještě ten kapr... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%