Všechny fotografie: Dana Straková
Každý rok ve stejnou dobu
11. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
11.1.2024 19:47
Dobrá otázka. Taky jsem se nad tím chvilku zamyslela, ale pak jsem si řekla, že si paní Jana vezla třeba kapra už naporcovaného, když příčinou pádu nebyl on, ale bunda :-)
Dana Puchalská
11.1.2024 15:59
Díky za článek. Ano,Praha je krásná.... Vždyť jsem se tu narodila... Ale cestovat sem a tam je skutečně adrenalinový zážitek
Jana Jurečková
11.1.2024 12:14
Danuš, díky za článek. Já jsem před svátky jela do Tovačova pro kapra, cesta byla krásně čistá. Riskla jsem to na elektrokole, protože auto nemám. Bunda se mi zasukovala do sedla a já spadla, ale nic se mi nestalo. Příští rok jestli dožiji, pojedu autobusem a nebudu si hrát na hrdinku.
Dana Straková
11.1.2024 11:00
:-) Děkuji za Vaše komentáře a paní Jano, ty tři hvězdičky mi tam skočily pochopitelně omylem. Na mobilu je to hned :-)
Jana Kollinová
11.1.2024 10:41
Paní Dano, píšete stylem na "jedno nadechnutí," alespoň tak to působí na mě. Děj se valí jako tsunami, čtu, čtu a nadechnu se až na konci. Jen na sebe nebuďte tak přísná a příště si dejte pět hvězdiček. :-)
Dana Straková
11.1.2024 08:55
S Vámi, pane Jiří, se člověk opravdu nikdy nenudí, s Vámi je legrace kdykoli. A vy jíte na Štědrý den obalovaný květák? Tak o tom něco taky napište, ráda se tomu zasměju :-)
Jiří Dostal
11.1.2024 08:44
:-) Černý humor či spíš smrťák? Po masakru na fildě ještě ten kapr... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA