Ilustrační foto: Pixabay
Setkali jsme se s "lesním vrahem“?
28. 12. 2023Tragická událost, která se stala v minulých dnech v Klánovickém lese, probudila dávno zapadlou vzpomínku. Lépe řečeno, navždy nevyřešenou otázku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
29.12.2023 16:20
Libuško, dovedu si to představit. Nikdy jsem se nebála chodit sama, chodila jsem od nočního autobusu po divadelním představení nebo naopak na první ranní autobus před zájezdem atd. Pak mě přepadl, potloukl a oloupil cizí muž a od té doby jsem se už nikdy necítila jistá.
Věra Lišková
29.12.2023 06:54
Omlouvám se za hodnocení, ani nevím,kdy jsem na tabletu klepla na hvězdičky, a to si dávám marně pozor.Dar vnímat dopředu zlo mi chybí, to vím, neb jsem zlý úmysl několikrát poznala až zpětně.
Jana Šenbergerová
28.12.2023 23:46
Já si naopak myslím, že je dobré vědět, že i takové věci se stávají. Nutí to k větší obezřetnosti. Co já se kdysi nachodila sama zcela neznámými cestami! Dnes už bych si rozmyslela, jestli je to moudré. Na druhé straně věřím, že ten, kdo se nebojí, nic zlého nepřitahuje.
Elena Valeriánová
28.12.2023 22:20
Myslím, že bych tuto vzpomínku v této rozjitřené době nesdílela. Omlouvám se, ale tak to cítím.
Dana Straková
28.12.2023 19:29
Tak to je síla, to bych asi hodně dlouho do lesa nešla. Ještě štěstí, že u nás (v Prdelákově) nikdy nikoho v lese nepotkávám. Vážně si nepamatuju, že bych třeba na houbách někoho lese viděla.
Martina Růžičková
28.12.2023 17:55
Velmi nepříjemný zážitek. Přeji vám, aby brzy opět upadl do zapomenutí a hlavně, aby se nedělo nic, co by ho připomnělo.
Libuše Juráčková
28.12.2023 16:49
Je to snad dar vnímat silné negativní podněty od cizích lidí? Věděla jsem, že manžel by to v ten okamžik při nejlepší vůli nebyl schopen pochopit a proto jsem se mu nemohla svěřit a nemohla jsem u něho hledat oporu. Vzpomínku opět "zatlačím" do nejvzdálenějšího kouta své paměti, přestože bych byla ráda, kdyby se ta moje "neznámá" konečně správně vyřešila.
Eva Mužíková
28.12.2023 10:33
Libuše popsala jste Vaše pocity strachu tak, že jsem se " bála" s Vámi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA