Marta - tři generace
FOTO: Vladislava Dejmková

Marta - tři generace

30. 12. 2023
Příběh Marty
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Heulerová
Vlaďko, díky za zajímavé povídání...
Ludmila Černá
Ráda čtu Martiny příběhy. Je to takový normální život dnešní "moderní" stárnoucí ženy. Kompletní. Myslím, že se vám literární Marta velmi povedla. I postavy kolem ní. Díky.
Soňa Prachfeldová
Ano, je to moc pěkné čtení na pokračování.
Marie Seitlová
Vlaďko, díky za zajímavé čtení o Martě. Těch článků už je na knihu.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, já jsem pilný čtenář Tvého cyklu příběhů o Martě a obdivuji, jak dokážeš udržet napětí, logiku vývoje a jednání postav a reagovat na aktuální společenskou situaci. Někteří spolužáci z FAMU píší pro TV nekonečné seriály a vím, jak je náročné dodržet dané schema, které se stále košatí. Zdá se mi, že Ty již uzavíráš jednotlivé osudy aktérů anebo si připravuješ půdu pro nové zápletky...
Vladislava Dejmková
O Martě tady na íčku píšu už od poloviny roku 2019. První díly mély ještě název Pocity + něco. Myslím si, že je tam Martina osobnost dost dobŕe popsána. Martu jsem kdysi stvoŕila ve své hlavě právě proto, abych mohla psát o vécech, které potkávají ženu jejího věku. A vydržela mi zatím několik let.
Jan Zelenka
Příběh je zajímavý, ale dost depresivní. Já nečetl vše a tak nevím, jestli je někde rozebraná podrobněji i osobnost Marty - její záliby, vztah k partnerovi, její touhy, nebo naopak, co bytostně nesnáší. Omlouvám se, nechci vám do toho kecat. Ale život starších již lidí mě zajímá, právě píši o nich román. I s ne příliš frekventovanými podrobnostmi. Vrátím se ale k vašim minulým dílům.
Alena Velková
Jo, stáří je těžké a nikdo nevíme, jak nás poznamená...Vlaďko, přeju vám vše dobré v novém roce a spoustu nápadů na pokračování tohoto zajímavě se vyvíjejícího příběhu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%