FOTO: Dana Straková
Silvestr za starou belu
1. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
3.1.2024 21:37
Čenda je československý vlčák. Je naprosto nekonfliktní a přátelský, ale mezi psem a "vlkem" je opravdu velký rozdíl. Tohle je plemeno původně vyšlechtěné jako služební, ale po zjištění, že např. příkaz "lehni - vstaň" dokáže zopakovat maximálně třikrát za sebou, protože potom začne pochybovat o pánově inteligenci, jeho zařazení do služby soudruzi radši zrušili. A on nechápe, proč by měl něco nesmyslně opakovat, vždyť už přece dokázal, že to umí...
Blanka Lazarová
3.1.2024 21:12
Dano, to je kříženej vlk s vlčákem ? Mám vlky hrozně ráda, ale na přitele člověka se moc nehodí. Však to ty víš. Znáte Tanju Askani a její život mezi vlky v Německu ? Moc hezký píše, fotí a žije si svůj sen mezi vlky.
Hana Polednová
3.1.2024 13:48
Hezký článek a ten tatarák je jako bonus pro mne, díky, s chutí bych si dala.
Alena Tollarová
3.1.2024 09:30
Přemejšlím, která vesnice to asi je a už se těším, až tam někam vyrazím na výlet.
Soňa Prachfeldová
2.1.2024 10:26
Čenda je krasavec, ví, kde domov má a cestu k němu dá. Tenhle rok bude určitě lepší Silvestr.
Dana Straková
1.1.2024 20:43
Paní Aleno, my máme tatarák rádi všichni a připravujeme ho vždycky pro každého samostatně,ne jak se někde dělá pro větší společnost už zamíchaný ve velké míse. Zrovna jsme si zase včera o tom povídali, že takhle je to těšení na první sousto úplně neskutečné a tím, jak si to každý "zpracuje" a případně i vlastním způsobem dochutí, je ten zážitek ještě intenzivnější. Takhle nám to hezké aspoň vydrží déle.
Alena Švancarová
1.1.2024 19:59
Ten tatarák je ten bych si dala,mám ho ráda.A tenhle vypadá nádherně,lákavě.
Dana Straková
1.1.2024 14:26
Omlouvám se, nějak jsem se uklepla a skočily mi tam dvě vlastní hvězdičky. No ale ono se občas podaří dát si vlastňáka i ve fotbale nebo hokeji, že?
Dana Straková
1.1.2024 14:17
Děkuji všem za krásné komentáře. Čendu máme rádi, i když si občas na nás dokazuje, že je chytřejší než my. Ono je to s tímhle plemenem složité, snacha vždycky říkala, že je mít vlka je opravdu úžasný, ale nikomu by to nedoporučovala. Nemá takovou tu psí oddanost, má svou hlavu a je potřeba ho respektovat.
Jinak už jsem děkovala redakci za zveřejnění. Po ránu v posteli jsem článek napsala a než jsem se nadála, už byl vydaný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA