Ilustrační foto: Pixabay
První den v roce 2024
3. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Stollová
7.4.2024 08:47
Hezky jste to napsal... a Chvojen je moje srdcovka! Ať se daří a hezké jaro!
Soňa Prachfeldová
5.1.2024 15:41
Prima, jak na Nový rok, tak po celý rok. Se tak říká a PŘEJI VÁM MNOHO KRÁSNÝCH VYCHÁZEK, a vůbec vše nejlepší!
Zdeněk Hart
4.1.2024 15:20
Děkuji všem za hezké přání do nového roku a také děkuji všem za milé reakce na moje články. Před Vánocemi jsem poslal do redakce fotku a pozdrav všem k Vánocům, ale asi jsem to udělal špatně, tak mi to neuveřejnili.
Takže Všem přeji do nového roku a i do dalších let pevné zdraví a samozřejmě musíte mít také štěstí.
To všechno Vám přeje Zdeněk, ahoj
Blanka Lazarová
4.1.2024 05:05
Zdeňlku, krásně jste vyjádřil i mé pocity. Líbí se mi vaše parta a vaše vycházky. Přeji vám mnoho krásných dnů v novém roce. Ráda se s vámi procházím, byť jen virtuálně. Děkuji.
Alena Vávrová
3.1.2024 21:54
Krásně jste ten nový rok zahájil/i. Také vám přeji hodně pěkných výletů a radosti ze sdílení zážitků v přírodě s přáteli turisty. Děkuji za články.
Daniela Řeřichová
3.1.2024 16:52
Pane Harte, mám moc ráda Vaše přemýšlivé texty a společné výletování za krásami naší země. Také mě vždy dojímá, kolik půvabu se skrývá v naší přírodě doslova za humny.
Skvělé je, že tady na íčku je několik skupin, které chodí za každého počasí a my ostatní máme možnost těšit se z jejich zážitků.
Přeji Vám a Vaší turistické partě dobré zdraví umožňující naplno prožívat radost z poznávání naší domoviny.
Jana Šenbergerová
3.1.2024 14:16
A je to tady! Zatímco dříve padala voda mých dnů ze splavu, dnes už si jen líně teče krajinou mého života. Zažívám méně, ale o to intenzivněji. Mohu si užívat toho, co jsem dřív pro neustálý spěch nemohla vidět ani slyšet pro hlučnost okolí, ale i myšlenek které mi svištěly hlavou. Přeji vám rok prožitý v pohodě, kterou vy sám máte nejraději.
Marie Měchurová
3.1.2024 10:59
Zdeňku, krásně jste vyjádřil své pocity. Příroda je dar, a proto vyrážejme za každého počasí....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA