FEJETON: Potřebujeme stroj času?
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Potřebujeme stroj času?

7. 1. 2024

Jarda je fanoušek kinematické tvorby a taky hodně ukecanej chlap. S nadšením sleduje kdejaký film a s ještě větším nadšením nám pak o něm podrobně vypráví. Už jsme si zvykli, většinou ty jeho obsáhlé referáty pouštíme jedním uchem dovnitř a druhým ven. Tentokrát nás však zaujal.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Parádní fejeton,pobavila jsem se. :-) :-) Já mám prý sice velkou fantazii,ale..... Nevím , nevím.
Zdenka Soukupová
Fejeton je krásný, ale stejně si myslím, že je dobré, že stroj času nemáme. Ani do minulosti, ani do budoucnosti. Neumím si totiž představit, jak by to asi vypadalo, kdyby se každý chtěl vrátit a něco změnit. To by teda byl nářez!
Mila Vrab
Moc pekny primo novorocni fejeton, prave ted, kdy leckdo bilancujeme rok i roky minule - Asi kazdy by rad neco zmenil, napravil i odstranil ze sve minulosti - Jenze!!! nelze zapomenout na tzv Ripples - to jsou ozvuky , vlny , ktere by takova i treba nepatrna zmena nutne zpusobila : treba bych si zmenila studium , namisto EŠ bych vystudovala tolik touzenou psychologii a tim padem bych se na ceste dostala, nebo jeste hure , zpusobila havarii .... No ne kazda zmena k lepsimu. nebo odstraneni davne chyby , by nutne mel positivni, lepsi - outcome - vysledek. Mozna, ze skvely pan Polak neco o tom brzy napise ;-)
Blanka Lazarová
Radši ani nepřemýšlet, co všechno by se dalo udělat jinak. Málo by toho nebylo. Je dobře, že je to tak, jak to je. Ale čte se to dobře, stejně jako sci-fi, které mám ráda. Díky. :-)
Zdenka Koldová
Zdravím....opět skvělé,díky
Zdeněk Hart
Opět, nápad, psaní, no prostě skvělý!!!
Věra Lišková
Byla by to fuška, se vracet.
Daniela Řeřichová
Jako vždy excelentní nápad i zpracování. Myslím, že mnoho z nás by si tajně přálo k něčemu využít stroj času. :-)
Jiří Dostal
:-) Tak tak, trauma z vlastních průserů přehluší jásot nad průsery ostatních... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%