Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: O potutelných uchechtnutích z nebíčka
21. 1. 2024Kdysi jsem udělal velkou chybu. Dopustil jsem, že haranti našli v rodinných dokumentech má vysvědčení z gymplu. Dodnes živě vidím, jak ta zažloutlá lejstra studují, dcera říká: „Ale hleďme, hleďme, jaký byl pantáta vzdělanec“ a kluk odpovídá: „Ale néé, to si na něj jen zasedli profesoři“.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Novotná
26.1.2024 00:25
Krásně vtipně napsané! Já to měla ke své smůle jinak. Byla jsem hodná holka, ale už preventivně se doma ke mně chovali jako ke zlobivému parchantovi. Takové příkoří jsem si pak musela později vynahradit. Samozřejmě z důvodu zachování životní rovnováhy a harmonie. Tak jenom doufám, že to ten andělíček nahoře zohlední.
Dana Puchalská
22.1.2024 10:27
Fejeton jsem si přečetla až dnes. Ale i tak jsem se s chutí zasmála a hned bylo pondělní ráno veselejší.
Lenka Kočandrlová
21.1.2024 17:19
Já jsem pro pravdu,neb všeliké mlžení a výmysly se stejně provalí, a ta ostuda, a nálepka lháře...Mám schovaná veškerá vysvědčení ze všech škol.žákovské knížky i z hudební školy.Vždy jsem mým dětem říkala na rovinu,jaké známky a poznámky jsem měla a za co. Vyrostli z nich slušní lidé, nemělo na ně mé nějaké selhání žádný škodlivý vliv,spíš jim bylo jasné,jak to dříve chodilo a čeho se mají vyvarovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA