Ilustrační foto: Pexels
Trenýrky s příběhem
23. 1. 2024Některé životní pravdy se člověk dozví pozdě. Nebo spíš se je nedozví včas. No ale to bych nebyla já – pravá blondýna – abych i přesto nevyzkoušela zaručenou pravdu pravdoucí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.2.2024 19:33
Také nosím dlouhé sukně, musí mi zakrýt kotníky. Mnohokrát jsem si je také přišlápla, ale už mám osvědčený způsob chůze, třeba do schodů. Moje známá jela po pojízdných schodech v OC, kus sukně se jí zašprcnul mezi schody a aby se z toho dostala, musela kus sukně utrhnout. To prý bylo haló, naštěstí hned před OC je stanoviště Taxi služby, jinak by musela jet v MHD polonahá. Hezké čtení.
Anna Novotná
26.1.2024 00:03
Tak já tu zahradní houpačku mám, krásnou pruhovanou s třásněmi, dostala jsem ji paradoxně od dětí k narozeninám; dokonce je pro dva. Houpu se v ní sice sama, ale tomu pohledu do korun stromů a modrého nebe se nic nevyrovná! Jenom si na to musím najít víc času, ale letos už to určitě vyjde, mám nové novoroční předsevzetí. Příjemné vtipné čtení mezi nebem a zemí ...
Ludmila Černá
25.1.2024 21:06
Děkuji za info. Doufám, že energie Matky Země jde nasávat i jinak, protože bych dopadla přesně jako vy. Jen bych sebou asi někde plácla. Nějak totiž zapomínám na zahradě koukat pod nohy. A kočky se pletou a pletou...
Dana Straková
24.1.2024 15:57
No pane Jaromíre, když dává hvězdičky hvězda, tak jich je prostě o jednu víc :-). Ale abych pravdu řekla, nevím jak to dělám...
Jaromír Šiša
24.1.2024 11:25
No pravda, nohaviceme toho moc nenačerpáš :-) By mě zajímalo, jak se v hodnocení může dát šest hvězdiček, když systém nabízí jen pět.
Zdenka Jírová
23.1.2024 23:26
Když jsem byla mladá, nosila jsem raději sukně nejrůznějších tvarů, i v zimě. Sama jsem si je šila, dokonce na doma jsem měl dlouhou pletenou a ta byla v zimě přímo báječná. Pořád na ni teď, v zimě při šetrném topení, vzpomínám. Bohužel, už nemám postavu jako dříve a ve svých téměř 80 letech jsou kalhoty pohodlnější a leccos z nedostatků postavy skryjí.
Jiří Dostal
23.1.2024 20:08
:-) Vyrostl jsem v obchodě textilem a fantazie o osudu prodávaného prádla se přímo nabízela, třeba taková stará Broďácká... :-)
Jana Jurečková
23.1.2024 18:52
Já nosím kalhoty, zrovna před Vánocemi jsem si koupila hned dvoje, protože jsou pohodlné a cítím se v nich dobře. Nevěřím, že by majitelka dlouhé sukně nasávala energii ze země, ale všechno je možné. Rozhodně jste vše vtipně a vesele popsala, už dlouho jsem se tak nepobavila. Díky.
Marie Faldynová
23.1.2024 17:44
Mám kamarádku, která dlouhou sukni v pase na gumu nosí v létě každé ráno k noční košili. Připomíná, že takhle to řešily venkovanky po mnohá staletí. Nejlepší sukně jsou volánové, alespoň pro nás baculky. Ale v zimě taky nosím tepláky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA