Trenýrky s příběhem
Ilustrační foto: Pexels

Trenýrky s příběhem

23. 1. 2024

Některé životní pravdy se člověk dozví pozdě. Nebo spíš se je nedozví včas. No ale to bych nebyla já – pravá blondýna – abych i přesto nevyzkoušela zaručenou pravdu pravdoucí.

móda Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Také nosím dlouhé sukně, musí mi zakrýt kotníky. Mnohokrát jsem si je také přišlápla, ale už mám osvědčený způsob chůze, třeba do schodů. Moje známá jela po pojízdných schodech v OC, kus sukně se jí zašprcnul mezi schody a aby se z toho dostala, musela kus sukně utrhnout. To prý bylo haló, naštěstí hned před OC je stanoviště Taxi služby, jinak by musela jet v MHD polonahá. Hezké čtení.
Anna Novotná
Tak já tu zahradní houpačku mám, krásnou pruhovanou s třásněmi, dostala jsem ji paradoxně od dětí k narozeninám; dokonce je pro dva. Houpu se v ní sice sama, ale tomu pohledu do korun stromů a modrého nebe se nic nevyrovná! Jenom si na to musím najít víc času, ale letos už to určitě vyjde, mám nové novoroční předsevzetí. Příjemné vtipné čtení mezi nebem a zemí ...
Ludmila Černá
Děkuji za info. Doufám, že energie Matky Země jde nasávat i jinak, protože bych dopadla přesně jako vy. Jen bych sebou asi někde plácla. Nějak totiž zapomínám na zahradě koukat pod nohy. A kočky se pletou a pletou...
Dana Straková
No pane Jaromíre, když dává hvězdičky hvězda, tak jich je prostě o jednu víc :-). Ale abych pravdu řekla, nevím jak to dělám...
Mirka Nulíčková
Pěkné vyprávění, trochu podobně to mám i já, teda se sukněma.
Jaromír Šiša
No pravda, nohaviceme toho moc nenačerpáš :-) By mě zajímalo, jak se v hodnocení může dát šest hvězdiček, když systém nabízí jen pět.
Zdenka Jírová
Když jsem byla mladá, nosila jsem raději sukně nejrůznějších tvarů, i v zimě. Sama jsem si je šila, dokonce na doma jsem měl dlouhou pletenou a ta byla v zimě přímo báječná. Pořád na ni teď, v zimě při šetrném topení, vzpomínám. Bohužel, už nemám postavu jako dříve a ve svých téměř 80 letech jsou kalhoty pohodlnější a leccos z nedostatků postavy skryjí.
Jiří Dostal
:-) Vyrostl jsem v obchodě textilem a fantazie o osudu prodávaného prádla se přímo nabízela, třeba taková stará Broďácká... :-)
Jana Jurečková
Já nosím kalhoty, zrovna před Vánocemi jsem si koupila hned dvoje, protože jsou pohodlné a cítím se v nich dobře. Nevěřím, že by majitelka dlouhé sukně nasávala energii ze země, ale všechno je možné. Rozhodně jste vše vtipně a vesele popsala, už dlouho jsem se tak nepobavila. Díky.
Marie Faldynová
Mám kamarádku, která dlouhou sukni v pase na gumu nosí v létě každé ráno k noční košili. Připomíná, že takhle to řešily venkovanky po mnohá staletí. Nejlepší sukně jsou volánové, alespoň pro nás baculky. Ale v zimě taky nosím tepláky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%