FOTO: Dagmar Zwyrtková
Vtipnější vyhrává: Pozor na přepracování
30. 1. 2024Celý život jsem pracovala s lidmi, a to ve třech dost odlišných oborech (školství, finančnictví, justice). Bývalo to neskutečně zajímavé, ale také dost vyčerpávající. Lidské osudy, povahy, chování, zvláštnosti před vámi defilují celou pracovní dobu, často i mimo ni.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Tomášková
30.1.2024 14:20
Také pracuji s lidmi a na telefonu a e-mailech jsem celý den. Krásně popsané a přesné.
Danuše Onderková
30.1.2024 12:57
Také mě článek pobavil. Často se mi stávalo, že jsem doma po práci zvedla po zazvonění telefon a automaticky jsem se představila "Helios foto, dobrý den". Nebo něco podobného jako Alena V. Schodiště i výtahy byly uprostřed domu a byty kolem dokola. Takže se na chodbě stále svítilo. Jednou jsem během dne otevřela doma dveře od bytu, u výtahu stála sousedka a já také pozdravila dobrý večer.
Marie Měchurová
30.1.2024 10:36
Tak jsem se hezky zasmála. S telefonem se dají zažít věci. Můj první vedoucí se jmenoval Slavík a byl předsedou Rady pro občanské záležitosti. Hodně lidí mu volalo a na něco si stěžovalo. "Je tam pan Vrána, Skřivan, Sokol, Holub?
Naděžda Špásová
30.1.2024 10:03
Taky jsem několik posledních let pracovala s lidmi, bylo to ve zdravotní pojišťovně. Jednou přišel klient tmavší pleti. Pozdravila jsem a ptám se jaké má přání, začal na mně křičet, co mi je do toho. Občas to bylo na hlavu. Když jsem odešla do invalidního důchodu, spadl mi kámen ze srdce. Hezky jste to napsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA