Ach ty zuby (díl 1.)

Ach ty zuby (díl 1.)

5. 2. 2024
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Vzhledem k tomu, že jsem byla včera po třech letech zase konečně u zubaře, nechtělo se mi do článku ani nahlédnout. Ale srdnatě jsem se poučila. Mám taky prý můstkový problém , i když stoliček. Protože mne nic nebolí, tak kontrola za rok. Kdybych to chtěla řešit, tak kořen stoličky bude na chirurgii vykuchán a nový zub za 9 000 Kč. Ale jsem ráda, že mám konečně péči. Zadarmo. Kamarádka jen vlezla k soukromníkovi bez pojišťoven a vstupní platila 1 500. A každá návštěva jde do tisíců.. Ten první covidový rok jich do penze šlo 5.
Zuzana Pivcová
Dano, mé zuby by také vydaly na samostatný článek. Po mamince, která měla všechny svoje až do smrti, jsem je určitě nezdědila, a můžu být ráda, že ani po tatínkovi, který naopak díky parodontóze měl už ve 40 letech falešný chrup. Víc už to hodnotit raději nebudu.
Jana Šenbergerová
No, zuby. Můj celoživotní problém, i když ne tak doslova, protože mi začaly růst až ve třech letech, což možná už byla část toho problému. Zatím zubaře mám, ale notně přesluhuje. Zachránil mi i zuby, se kterými by se dnes už nikdo nepáral. O každý jsem bojovala. A jeden špičák mi leží v dásni od dětství. Naštěstí jsem na jeho místě měla donedávna ten mléčný. Ale to je už o něčem jiném.
Jan Zelenka
Tak se zuby už problémy nemám. Zůstalo mi jich jen pár.
Miloslava Richterová
To je tedy příběh, ach ti zubaři! Můj muž už taky nemá zuby v kondici, ale bylo mu řečeno, žádné trhání, jen ať pěkně samy vypadají :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%