Úvodní obrázek: Pixabay, ostatní fotografie Vladislava Dejmková
Proč jíst stále stejná jídla?
7. 2. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
8.2.2024 18:18
Manžel má rád králičí maso v jakékoli úpravě, já bych si pochutnala na všech zde uvedených jídlech.
Eliška Murasová
7.2.2024 23:26
Vlaďko, číst tvé články o jídle lze pouze, když je člověk sytý .... Je vidět, že vaříš s láskou a předpokládám, že i ráda jíš. Drožďovou polévku neee. Moje maminka ji vařila , protože je zdravá, celé mé dětství a já mám averzi, jen když o ni slyším.
Marcela Pivcová
7.2.2024 20:55
Díky za dobré tipy, občas přemýšlím, co uvařit, a občas mám ráda změnu v jídelníčku. Určitě vyzkouším špíz s hlívou a kuřecí játra se zeleninou. Já dávám také při přípravě kuřecích jater vedle slaniny a koření i rajče - jsou pak měkká a šťavnatá.
Marie Faldynová
7.2.2024 19:44
Játra jsou výborná i dušená s rajčaty a paprikou, nevěřila jsem tomu dokud jsem to neochutnala.
Martina Růžičková
7.2.2024 18:28
Vlaďko, máš ty dobroty nádherně naaranžované! Hned bych některý z receptů vyzkoušela. Bohužel mám doma značně konzervativního jedince, který noviny v jídelníčku zatvrzele odmítá. Jediné inovace mi projdou u moučníků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA