Proč jíst stále stejná jídla?
Úvodní obrázek: Pixabay, ostatní fotografie Vladislava Dejmková

Proč jíst stále stejná jídla?

7. 2. 2024
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5.3 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Vlado, vše je lákavé. Já vyzkouším ta drůbeží játra,
Helena Přibilová
Manžel má rád králičí maso v jakékoli úpravě, já bych si pochutnala na všech zde uvedených jídlech.
Naděžda Špásová
Tentokrát bych se najedla i já. :-)
Eliška Murasová
Vlaďko, číst tvé články o jídle lze pouze, když je člověk sytý .... Je vidět, že vaříš s láskou a předpokládám, že i ráda jíš. Drožďovou polévku neee. Moje maminka ji vařila , protože je zdravá, celé mé dětství a já mám averzi, jen když o ni slyším.
Daniela Řeřichová
Ráda se přidám k Aleně T., 21:20. :-)
Alena Tollarová
Vlaďko, k Tobě bych se hned přihlásila na obědy :)
Marcela Pivcová
Díky za dobré tipy, občas přemýšlím, co uvařit, a občas mám ráda změnu v jídelníčku. Určitě vyzkouším špíz s hlívou a kuřecí játra se zeleninou. Já dávám také při přípravě kuřecích jater vedle slaniny a koření i rajče - jsou pak měkká a šťavnatá.
Marie Faldynová
Játra jsou výborná i dušená s rajčaty a paprikou, nevěřila jsem tomu dokud jsem to neochutnala.
Marie Měchurová
Vlaďko, opět zajímavé recepty. Ten špíz s hlívou mě hodně zaujal.
Martina Růžičková
Vlaďko, máš ty dobroty nádherně naaranžované! Hned bych některý z receptů vyzkoušela. Bohužel mám doma značně konzervativního jedince, který noviny v jídelníčku zatvrzele odmítá. Jediné inovace mi projdou u moučníků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%