Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Zpívejme ódu na radost
26. 2. 2024Jaro přichází! Jaro tolik opěvované snad každým. Básníky, milovníky přírody, zahrádkáři, snad každý se těší na příchod jara. Kdy se v přírodě rodí mláďata, kdy se začíná vše zelenat, začínají kvést první skromné, ale neskutečně krásné květinky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
26.2.2024 14:07
Soni, děkuji za optimismus, který kolem sebe šíříš. Jaro tu bude coby dup. Už se nemůžu dočkat.♥️
Naděžda Špásová
26.2.2024 13:46
Soni, krásné fotky. Taky se těším na jaro a teplo, na výlety a zahradu. Jenže na rozdíl od tebe, já jsem spíš skeptik a pesimista. Na sraz nejedeme, protože ve všední den nemáme hlídání Boonečka. Myslím, že nikomu chybět nebudu. Zábal mi a pošli trochu tvého optimismu docela by se mi hodil. Mějte se i s pejsky krásně. :-)
Miloslava Richterová
26.2.2024 13:06
Pěkné jaro také přeji, vždyť už skoro je. Zahrádka plná sněženek a vše napučené, jen aby nám meruňky zase nepomrzly. Rybíz a josta už se skoro zelená, zlatice se zažlutí během několika dnů. Jen vysoko na horách je ještě bílo :-)
Anna Potůčková
26.2.2024 12:58
Soni opět jsi napsala moc hezký článek a hlavně hodně positivní. Zmíněné setkání Íčka, které připravuje skvělý a obětavý Honza Raška snad naladí většinu z nás na něco se moc a moc těšit. A jaro je snad nejkrásnější roční období - už to je radost vnímat probouzející se přírodu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA