Ilustrační foto: Pixabay
Jarní sraz Íčkařů u Křivoklátu - upřesnění programu
28. 3. 2024Příznivci portálu i60 budou mít i letos možnost vidět se na společném setkání, a to tentokrát v blízkosti hradu Křivoklát, kraji opěvovaném spisovatelem Otou Pavlem. Akce se uskuteční ve dnech 22.- 25. května v Roztokách u Křivoklátu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
28.2.2024 18:45
Vypadá to lákavě, ale my si musíme důkladně prostudovat, jak bychom se dostali tam a zpět, a také nevím, jak dopadnu u lékaře.
Eva Mužíková
28.2.2024 16:36
Také mám rezervovaný pokoj. Zálohu zatím nepožadovali. Objednala jsem i krásné počasí.:)))
Marie Seitlová
28.2.2024 16:20
Objednáno, 3 lůžkový pokoj s Hankou Práglovou a Marií Grabiecovou. Hotel se platí hotově, ale v restauraci se může kartou.
Anna Potůčková
28.2.2024 14:53
Ted tady čtu, že na hotelu chtějí zálohu. Já když tam včera volala bylo mě řečeno že máme zaplatit až při příjezdu. Honzo prosím Tě, mohl by jsi se na to zeptat za nás za všechny aby jsme tam všichni nevolali jak to bude s placením? Navíc na stránkách jsem ani jejich číslo účtu zatím nenašla. Díky moc
Marie Novotná
28.2.2024 14:03
Platba pouze hotově ,koncem března záloha na účet hotelu. Volala jsem tam. Těším se.
Zdenka Soukupová
28.2.2024 12:34
POZOR: byli jsme tam vloni na dvě noci s kamarády a nedalo se platit kartou, pouze v hotovosti. Možná by to chtělo předem ověřit. Jinak nedaleko je hezká vodácká hospoda U jezu (říká se jí U džezu). Dobrá kuchyně a moc příjemný a ochotný personál. S přihláškou musím zatím počkat.
Marie Pudichová
28.2.2024 08:27
Potvrzuji, co napsala Hanka Polednová. Už se těším, i když se všech výšlapu asi nezúčastním. Hlavně, že na mne zbude nějaká výhra ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA