Když do života vstoupí osud
Ilustrační foto: Pixabay

Když do života vstoupí osud

29. 2. 2024

Léta ubíhají. Život mi ukazuje svoji dobrou, ale i špatnou stránku. Prostě, jak to v životě bývá. Nestěžuji si. Ale teď bojuji o život.

Můj příběh osud zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Nemá cenu si stýskat,proč zrovna já dostala rakovinu.V podstatě má dnes rakovinu každý,jen někteří o tom ještě nevědí. Moji rodiče oba zemřeli na rakovinu,tak co asi čeká na mne??? Neděsím se, nemyslím na to každý den a snažím se žít normální život s tím,že buď něco přijde,nebo ne.Až pak bych to řešila - nebo to nechala být ....
Ludmila Černá
Obdivuji vás. Za upřímnost a sílu. Držím pěsti.
Hana Nováková
Děkuji eště jednou všem za duševní podporu a milá slova. Opatrujte se všichni a dbejte o zdraví
Mirka Motyková
Mnoho sil..
Marcela Pivcová
Paní Hano, přeji Vám mnoho energie - z dosud zdravé přírody, od Vám milých lidí i z vesmíru... ať Vám vše pomůže k brzkému uzdravení.
Libuše Křapová
Držím palce. Tfuj tfuj tfuj!
Alena Letochová
Držím palce. Držte se!
Marie Ženatová
Váš článek mne dojal. Přeji vám ze srdce mnoho a mnoho sil a energie ♥
Naděžda Špásová
Tak tohle jsem zažila osobně v r. 2009. Trvalo to několik měsíců a byly to ty nejhorší v mém životě. Dostala jsem se z toho, ale strach ve mně je stále. Začátkem června jdu na mamograf a už teď se bojím. Hanko, držím palce, určitě bude vše v pořádku a zase bude dobře.
Jana Jurečková
Hanko, připojuji se k dalším diskutujícím a držím palce, ať vše dopadne dobře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%