Ilustrační foto: Pixabay
Když do života vstoupí osud
29. 2. 2024Léta ubíhají. Život mi ukazuje svoji dobrou, ale i špatnou stránku. Prostě, jak to v životě bývá. Nestěžuji si. Ale teď bojuji o život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
30.9.2024 07:59
Nemá cenu si stýskat,proč zrovna já dostala rakovinu.V podstatě má dnes rakovinu každý,jen někteří o tom ještě nevědí. Moji rodiče oba zemřeli na rakovinu,tak co asi čeká na mne??? Neděsím se, nemyslím na to každý den a snažím se žít normální život s tím,že buď něco přijde,nebo ne.Až pak bych to řešila - nebo to nechala být ....
Hana Nováková
3.3.2024 07:53
Děkuji eště jednou všem za duševní podporu a milá slova. Opatrujte se všichni a dbejte o zdraví
Marcela Pivcová
1.3.2024 20:49
Paní Hano, přeji Vám mnoho energie - z dosud zdravé přírody, od Vám milých lidí i z vesmíru... ať Vám vše pomůže k brzkému uzdravení.
Marie Ženatová
1.3.2024 14:25
Váš článek mne dojal. Přeji vám ze srdce mnoho a mnoho sil a energie ♥
Naděžda Špásová
1.3.2024 13:15
Tak tohle jsem zažila osobně v r. 2009. Trvalo to několik měsíců a byly to ty nejhorší v mém životě. Dostala jsem se z toho, ale strach ve mně je stále. Začátkem června jdu na mamograf a už teď se bojím. Hanko, držím palce, určitě bude vše v pořádku a zase bude dobře.
Jana Jurečková
1.3.2024 12:28
Hanko, připojuji se k dalším diskutujícím a držím palce, ať vše dopadne dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA