Ilustrační foto: Pixabay
Pěšky do Bratislavy
14. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
23.3.2024 12:41
Pane Dostál opět jste vedle. Za prvé píši o negativní energii, kterou vy vypusťte. Nebo onemocníte. Jste jí přeplněný. Sleduji vás i jinde a všude jedovatě sliníte. Za druhé není to mudrování. Je to to moje skutečnost, jak jsem se já postavil k životu. Není to o mudrování, ale o tom, že každý člověk to má ve svých rukou a nemusí být potom jako vy se svým životem nespokojen. Proč? To nevím. Na to si musíte odpovědět sám. Jindra
Jana Kollinová
15.3.2024 11:56
Tak ať vám všem čundr vyjde podle představ a my, kteří dojdeme s bolestmi maximálně nakoupit se těšíme na reportáže z cest.
Marie Novotná
15.3.2024 04:28
Odvážná parta.
Těším se na cestopisné články , fotky a postřehy. Přeji dobré světlo a teplé počasí.
Dana Straková
14.3.2024 14:22
Tak si to hezky užijte, já to zatím jenom plánuju, ale to asi bude tím, že jsem mladší. Ještě mám dva roky čas:-)
Zdenka Soukupová
14.3.2024 12:46
Jindro a kamarádi, přeju krásný výlet. A jak píše Alena, hodně foťte. ☼
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA