Mlhavé království starých stromů
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Mlhavé království starých stromů

7. 3. 2024

Dřevěná vrátka se za mnou s vrznutím zavřela. Vstupuji do jiného světa. Vítá mě pach zetleného listí a ticho, přerušované jen křupáním větviček pod nohama a občasným pokřikem ptáků. Sojky varují ostatní, že se blíží člověk.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Ještě jednou děkuji za milé komentáře. :-)
Elena Valeriánová
Tvá slova jsou pro mne poezií. Mám ráda staré stromy a je mi smutno, když jsou zbytečně pokáceny. Každý takový strom má pro živočichy velký význam. Jen lidi si myslí, že jsou zbytečné. Děkuji.
Marie Měchurová
Mám ráda staré stromy, a také je ráda fotografuji. Martino, moc hezká tajemná procházka.
Daniela Řeřichová
Martino, nádherné nostalgické fotografie. Veltruský zámecký park jsme navštívili na podzim s U3V.
Blanka Lazarová
Martino, moc hezká reportáž. Stromy jsou obdivuhodné a park musí být taky krásný. Dík za fotky a procházku.
Alena Tollarová
Martino, jak jsem viděla danělky a bílý můstek, měla jsem jasno, že jsi byla ve veltruském zámeckém parku. Ten je pořádně veliký. Když jsem před lety psala Tip na výlet - Zámek Veltrusy, prochodila jsem ho křížem krážem. Staré stromy taky obdivuji.
Miloslava Richterová
Krásné!! Poznala jsem hned zkraje :-)
Martina Růžičková
Moc mě těší, že se vám procházka starým parkem líbila. Děkuji. :-)
Hana Rypáčková
Pěkné toulání...
Libuše Heulerová
Marti, díky za krásnou procházku parkem....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%