Toulání krajem
FOTO: Dana Straková

Toulání krajem

14. 3. 2024
města a obce Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
K trampování mě přivedl manžel, a mi se to hodně zalíbilo. Naposledy jsme spali na verandě jedné chaty, protože nás přepadla bouřka.
Eva Mužíková
Také jsem si časem na Tvé články zvykla, každý má svůj styl. Já například ráda své zážitky sděluji pokusem o rýmovačky, Tak už mne spousta čtenářů zná.
Jarmila Komberec Jakubcová
Trampkou jsem nikdy nebyla a asi bych to nedala ani jako mladší. Mám ráda pohodlné postele, střechu nad hlavou a bezpečí. Hezký článek.
Dana Straková
Děvčata, děkuji za komentáře a moc se omlouvám, ale moje články nebývají zasvěcenou nabídkou na výlet, na to bych si opravdu netroufala. To se totiž musí umět a já to neumím. Takže to bývá jenom takové povídání o tom, co jsem zažila, jak mě to zaujalo a co mi to třeba přineslo. Nic moc intelektuálního, chápejte to prosím prostě jen jako takové holčičí zamyšlení u kávy a dortíku...
Elena Valeriánová
Možná je to psáno jen pro znalce tam od vás, ale já jsem ztracená, nevím kde jsem.
Alena Tollarová
Přiznám se, že u článku postrádám základní informaci, a to o místě. Jistě, je to jen můj názor, ale pokud chci někoho nalákat na výlet, bylo by dobré vědět, kde rychtu najít. Ale to vlastně asi není smyslem tohoto článku. Pokud jde o Víseckou rychtu v Kravařích v Čechách, tak jsme se tam možná loni viděly, když jsem tam byla s kamarádkou. Moc se nám líbila nejen expozice, ale i cukrárna naproti a o restauraci U Doušů mluvím jen v superlativech. Helfenburk znám taky dobře, ale spát venku už by se mi fakt nechtělo.
Zuzana Pivcová
Jasně, nedávejte si tu jedničku, nebo chcete případným kritikům vzít vítr z plachet? K Vašim příspěvkům a hlavně postojům jsem si našla cestu, myslím, že Vám zdejší sešlost většinou přeje. Cestujte a dejte o sobě vždy vědět. Nebo i o dědečkovi.
Jana Kollinová
Paní Dano, Vaše článku čtu ráda. Docela bych uvítala článek nabízející procházku rychtou a jejími zajímavostmi, pokud tomu nebrání specifická smluvní omezení. Stále mě překvapujete zde zcela ojedinělým samohodnocení článků, obdobně jako paní Eva Sýkorová u vlastních fotografií, která na rozdíl od Vás má o svých výtvorech to nejvyšší mínění. Už jsem Vám napsala, nebuďte na sebe tak přísná a troufněte si dát do vlastní branky pět hvězdiček, máte na to. Předem upozorňuji, že případnou zpětnou vazbu vyznívající v tom smyslu, že šlo o omyl neberu, to už tu bylo. Nic ve zlém, je to jen zábava, jen by mě zajímalo, proč to děláte.
Naděžda Špásová
PS, pod širákem jsem spala jednou, bylo mi kolem osmnácti, bylo to v Žihli. Zařekla jsem, že už nikdy a dodnes jsem to dodržela. :-)
Naděžda Špásová
Ha, moje jmenovkyně,ale já to nebyla. Na Helfenburku jsme byli kdysi dávno, dokonce jsme vylezli i nahoru na věž. Byly to první Velikonoce s našimi kamarády, spali jsme v Úštěku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%