FOTO: Dana Straková
Toulání krajem
14. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
17.3.2024 20:14
K trampování mě přivedl manžel, a mi se to hodně zalíbilo. Naposledy jsme spali na verandě jedné chaty, protože nás přepadla bouřka.
Eva Mužíková
16.3.2024 21:52
Také jsem si časem na Tvé články zvykla, každý má svůj styl. Já například ráda své zážitky sděluji pokusem o rýmovačky, Tak už mne spousta čtenářů zná.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.3.2024 08:01
Trampkou jsem nikdy nebyla a asi bych to nedala ani jako mladší. Mám ráda pohodlné postele, střechu nad hlavou a bezpečí. Hezký článek.
Dana Straková
15.3.2024 21:46
Děvčata, děkuji za komentáře a moc se omlouvám, ale moje články nebývají zasvěcenou nabídkou na výlet, na to bych si opravdu netroufala. To se totiž
musí umět a já to neumím. Takže to bývá jenom takové povídání o tom, co jsem zažila, jak mě to zaujalo a co mi to třeba přineslo. Nic moc intelektuálního, chápejte to prosím prostě jen jako takové holčičí zamyšlení u kávy a dortíku...
Elena Valeriánová
15.3.2024 20:37
Možná je to psáno jen pro znalce tam od vás, ale já jsem ztracená, nevím kde jsem.
Alena Tollarová
15.3.2024 13:24
Přiznám se, že u článku postrádám základní informaci, a to o místě. Jistě, je to jen můj názor, ale pokud chci někoho nalákat na výlet, bylo by dobré vědět, kde rychtu najít. Ale to vlastně asi není smyslem tohoto článku. Pokud jde o Víseckou rychtu v Kravařích v Čechách, tak jsme se tam možná loni viděly, když jsem tam byla s kamarádkou. Moc se nám líbila nejen expozice, ale i cukrárna naproti a o restauraci U Doušů mluvím jen v superlativech. Helfenburk znám taky dobře, ale spát venku už by se mi fakt nechtělo.
Zuzana Pivcová
15.3.2024 13:07
Jasně, nedávejte si tu jedničku, nebo chcete případným kritikům vzít vítr z plachet? K Vašim příspěvkům a hlavně postojům jsem si našla cestu, myslím, že Vám zdejší sešlost většinou přeje. Cestujte a dejte o sobě vždy vědět. Nebo i o dědečkovi.
Jana Kollinová
15.3.2024 12:17
Paní Dano, Vaše článku čtu ráda. Docela bych uvítala článek nabízející procházku rychtou a jejími zajímavostmi, pokud tomu nebrání specifická smluvní omezení. Stále mě překvapujete zde zcela ojedinělým samohodnocení článků, obdobně jako paní Eva Sýkorová u vlastních fotografií, která na rozdíl od Vás má o svých výtvorech to nejvyšší mínění. Už jsem Vám napsala, nebuďte na sebe tak přísná a troufněte si dát do vlastní branky pět hvězdiček, máte na to. Předem upozorňuji, že případnou zpětnou vazbu vyznívající v tom smyslu, že šlo o omyl neberu, to už tu bylo. Nic ve zlém, je to jen zábava, jen by mě zajímalo, proč to děláte.
Naděžda Špásová
14.3.2024 14:42
PS, pod širákem jsem spala jednou, bylo mi kolem osmnácti, bylo to v Žihli. Zařekla jsem, že už nikdy a dodnes jsem to dodržela. :-)
Naděžda Špásová
14.3.2024 14:38
Ha, moje jmenovkyně,ale já to nebyla. Na Helfenburku jsme byli kdysi dávno, dokonce jsme vylezli i nahoru na věž. Byly to první Velikonoce s našimi kamarády, spali jsme v Úštěku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA