FOTO: Dana Straková
Jak se taky dá oslavit MDŽ
8. 3. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
11.3.2024 00:02
Napsala jste to dobře, je to tak. Nelíbí se mi, že si ženy samy ničí své ženství tím, že chtějí všechno dělat jako muži. Proč? Já jsem také pro určité dělení práce na mužskou a ženskou. Nikdy jsem nechtěla, aby např. můj muž vařil a on na mně nechtěl, abych opravovala auto nebo ucpaný odpad.
Marie Faldynová
9.3.2024 20:18
Ampéry a volty horší jsou než kolty! Tolik můj bratr elektrikář. Také můj manžel leccos opraví a elektrice rozumí syn. Také já souhlasím, že něco lépe zvládne muž, ale není nad to si pomáhat a umět se i zastoupit.
Eva Mužíková
8.3.2024 22:07
Dano, odpad by jste určitě zvládla, ale s tou elektřinou nevím, nevím. To bych raději nakoupila do zásoby velké svíčky. Jste šikulka.
Miloslava Richterová
8.3.2024 19:21
Na ženách odjakživa leželo pořádné břemeno, co se týká starostí o domácnost a děti..
Jana Šenbergerová
8.3.2024 12:40
Hezky jste to napsala, ale hlavně zvládla. Myslím, že ženy si umí poradit, přesto hlava rodiny s šikovnýma rukama se vždycky hodí.
Jana Jurečková
8.3.2024 11:29
Vzpomínám na období, kdy jsme my ženy chodily do práce, ale máte pravdu nebylo to z rozmaru. Z jedné výplaty se to těžko táhlo. Jen jedna maminka z mého okolí byla s klukem doma a tak trochu jsme jí záviděly. Nevím, jak to měli doma, ale její muž chtěl, ať nepracuje. To má prostě někdo štěstí. U nás doma dělá mužské práce manžel, já sama bych musela někoho pozvat. Nedávno nám na dvoře praskla trubka a šachta s vodoměrem byla zatopena. Manžel vše opravil a dal do pořádku, za což mu dík.
Vladislava Dejmková
8.3.2024 10:23
Někdy mívám velmi podobné myšlenky. I toho Lorence bych někdy brala, aby mi aspoň poradil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA