Lenka (59 let): Muž je na mě závislý, ale já ho už nemiluju
Ilustrační foto: Pexels

Lenka (59 let): Muž je na mě závislý, ale já ho už nemiluju

21. 3. 2024

Patří do vztahu, který trvá přes třicet let, láska? Nebo už k sobě lidé mají cítit jen kamarádství, povinnost? Je normální, že mi partner v mnoha směrech vadí, rozčiluje mě? Je to normální součást stárnutí? Tyto otázky si pokládám čím dál častěji.

manželství psychika vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
V něčem toho muže chápu a sice v tom že nadává na vládu a nechce podporovat tu zlodějnu. Na Josefa jsem si řekl že si koupím dva zákusky ke káviče v cukrárně, kam jinak nechodím. Ceny mě moc nepřekvapily, čekal jsem že to nebude žádná láce. No říkal jsem si máš svátek. Dva trojůhelníčky asi celé 1 decimetr čtvereční 160 kč tak jsem to vzal ještě do Alberta vedle, kde jsem ani ne za poloviční cenu měl čtyři koňakové špičky. A budoucnost ze které se máme těšit? Válka... Hmm...?
Jiří Dostal
:-) :-) Jasně, s tak nádherně popsaným šeredismem se určitě dá něco dělat; už jen ty večerní izolace jsou první vlaštovkou... :-) :-)
Jan Zelenka
Toto je trochu atypický příběh. Milá paní, budete se muset asi vzepřít a žít si po svém, tohle je depresivní stav.
Ján Zábranský
Pani, dajte sa na cestu nezávislosti vlastného života od druhých. Po tolkých rokoch prežitých v manžeslstve je prázdno prirodzené. Žije sa len z úrokov natavených v počiatku, a tie sú malé. Je treba sa rozhodnúť ísť za "svoje". Samota Vám dodá silu, odvahu tvoriť dni života podľa seba... a radosti sa dostavia. Prajem trpezlivosť a lásku k sebe samej.
Marie Faldynová
Když je u nás přednáška, autorské čtení, procházka s výkladem o historii a jiná možnost, jsou tam většinou ženy. Nejste sama, kdo má doma partnera, kterému se nikam nechce. Nechte ho za pecí a najděte si něco, co vás baví. Já mám to štěstí, že mne manžel pustí kamkoliv jen když ho nenutím jít tam taky :-))
Miloslava Richterová
Paní už první krok udělala, má závazek, a teď realizaci, najít si, co ji baví, vrátit se k tomu, co ji dřív těšilo, k aktivitám, které jí přináší radost, začít u sebe, k tomu moři nebo na kolo nemusí nutně s manželem, mluví přece o kamarádkách ..Hlavně nefňukat :-)
Olga Škopánová
Vážená paní nárok na respekt, lásku a pocit, že nejste stará ženská jistě máte musíte to ale hledat někde jinde než u svého muže, v kruhu dobrých přátel, u svých dětí či dalších příbuzných. A necítit se provinile pokud se to vašemu muži nebude líbit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%