Zážitek zvaný Lisabon
Všechny fotografie: Marie Magdalena Klosová

Zážitek zvaný Lisabon

27. 3. 2024

Zážitek od slova zažít. Když se usadí v hlavě a obsadí hřejivé místo u srdce, neopouští naše představy a vrací se v barvách. To je zážitek. To je Lisabon.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Milá MM, také mne těší, že na nás nezapomínáš. A děkuji za sdílení zážitků a fotek z Lisabonu. ♥
Marie Novotná
Potěšila mne tvoje ,,přítomnost" na íčku. A jako píše Jana,nepodívám se tam ,ale moc ráda se podívám na foto a přečtu si o tom. :-)
Helena Přibilová
Děkuji za zajímavý článek, který mi připomněl moji cestu do Lisabonu v květnu roku 1995.
Alena Velková
Článkem jste mě moc potěšila. Už dlouho se do Lisabonu chystám a teď jste mě postrčila, díky :-)
Jana Vargová
Lisabon je krásné město. Kdybyste se tam znovu vypravila, velmi doporučuji jet autobusem do Sintry a pokračovat na nejzápadnější místo pevninské Evropy - Cabo da Roca. Pohled na oceán od majáku stojí za to. Díky za připomenutí.
Marie Magdalena Klosová
Milé známé holky, děkuji. Lisabonem jsem doposud a trvale nadšena, stále ho vidím v barvách. A Porto si nenechám ujít. mm
Zuzana Pivcová
Sama jsem byla pouze v Portu, to mě nadchlo. Věřím, že kouzelný byl i Lisabon.
Marie Měchurová
Marie, zase mi utekla jedna hvězdička. Lisabon se za 25 let od naší návštěvy hodně změnil, tehdy byl docela zanedbaný. Z prostředků EÚ se zrovna opravovaly chodníky a cesty. Bylo se ale na co dívat. Na kopec nad městem jsme vylezli po svých-byli jsme ještě mladí. Děkuju za oživené vzpomínky i hezké fotografie.
Jana Šenbergerová
Mařinko, zdravím a ráda tě tu vidím. Kam se nepodívám, o tom si aspoň ráda něco přečtu. Díky za sdílení. Mějte se krásně. ☀️

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%