FOTO: Hana Šimková
Můj seniorský den? Nic moc
8. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
8.4.2024 14:21
Jak to tady tak čtu Váš den, jsem ráda, že zatím můžu cestovat, byt s bolestí zad i kolene. Občas musím vzít léky od bolestí. Jsem ráda, že mám manžela, že mám přátele, zájmy a záliby které mě zatím nedají přemýšlet nato co bude az nebudu moci a zůstanu třeba ležák jako byla moje milovaná babička, které jsem si však moc neužila. Bydlíme pod jednou střechou s dcerou, která má 3 malé děti a jsou u nás každodenně. Vám přeji do dalších let hlavně hodně zdraví a aby byl vždy někdo, kdo Vás obejme, potěší třeba i pouhým slovem a také přeji hodně sil!
Jan Zelenka
8.4.2024 12:54
Hanko, jak píše paní Kollinová, s věkem přicházejí problémy a občas i samota. Nejsem žádný velký optimista, ale snažím se žít, jak to v mém stavu, plném vážných zdravotních problémů, je vůbec možné. Asi nejdůležitější je mít někoho - přátele, někoho hodně blízkého, i v tomto věku, koho je možné pořád obejmout, a něčím naplnit den. Hodně štěstí a síly do dalších let!
Jana Kollinová
8.4.2024 10:25
Paní Hano, takových je nás víc, co nemáme dny k prasknutí nabité všemožným aktivitami, ale žijeme si svůj seniorský život v klidném stereotypu sladěném s fyzickými možnostmi, více či méně odkázáni sami na sebe, přesto spokojení a těšící se z každého nového dne. Mně už nejsou dopřány ani kratičké procházky se psem, tak na ně vzpomínám a vybavuji si ty nejhezčí společné chvíle. Přeji Vám mnoho dalších krásných dnů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA