Všechny fotografie: Jitka Hašková
Dendrologická zahrada v Průhonicích
11. 4. 2024Po delší době, asi po dvou letech, jsem v neděli odpoledne navštívila s kamarádkou Dendrologickou zahradu v Průhonicích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Ledlová
12.4.2024 10:45
Dendrologickou zahradu miluju. Pořídila jsem si něco jako permanentku a chodím sem průběžně po celou sezónu, kdy je zahrada otevřená. Vždycky tady něco kvete a v každém ročním období je nádherná.
Naděžda Špásová
11.4.2024 16:44
Jitko, kytičky můžu vždycky, jsou krásné. Arboreta mám taky ráda. :-)
Anna Potůčková
11.4.2024 16:09
Jitko moc hezká fotoreportáž. Já v Holešově kvetoucí magnolie nestihla, byly rychlejší než já. Tak snad za rok....Díky za sdílení Tvé krásné procházky za krásou kvetoucích květin a kvetoucích stromů.
Daniela Řeřichová
11.4.2024 15:36
Jitko, měla jsi krásnou neděli a my se teď těšíme z tvých fotografií, paráda! :-)
Jana Šenbergerová
11.4.2024 15:13
Děkuji! Při pohledu na tu krásu člověk pookřeje. Letošní jaro je nejen časné, ale i neskutečně krásné.
Jan Zelenka
11.4.2024 09:19
Jitko, krásné. Před mnoha lety jsme tam se ženou také byli, ale už si z toho nic nepamatuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA