Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Můj seniorský den. Minulost a současnost
18. 4. 2024Jak se daří? Děkuji, dobře. A vy? Ani se neptejte, nestojí to za nic. Mám se fajn, zdraví slouží a nevím, kam dřív skočit. No, to já nemohu říct. Všechno mě bolí, štve a rozčiluje, v televizi nic kloudnýho nedávají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
19.4.2024 06:28
Soňo, s tebou to byla poetická vyjíždka. Nékteré pasáže jsem si přečetla i dvakrát. Zaujalo mě i “Nebuť labuť!” Také to používám, ale ve smyslu “Nebuď jako labuť!” Nebo se labutě nemají budit? A navíc mi hned nedošlo, že jsi jela do Bíliny, musela jsem nakouknout na mapu. Pŕeji hezké dny s ještě hezčími zážitky.
Daniela Řeřichová
18.4.2024 22:07
Soňo, vše bylo řečeno/napsáno přede mnou. Tvá filozofie života je mi sympatická a blízká. Ať jsou tvé dny všední i sváteční stále naplněny láskou i pokorou. :-)
Marie Seitlová
18.4.2024 22:04
Soni, trávíš krásně neděli, ale zvládáš toho opravdu hodně. Díky za článek i fotky.
Alena Vávrová
18.4.2024 21:01
Soni, mne napadlo pár slov z písničky "jsi prostě ú-úžasná" ♥ . Také jsem bydlela v ul. Rudé armády, teď je z ní Valdštejnská.
Elena Valeriánová
18.4.2024 20:49
Pohlazení po duši. Kdysi dávno jsme jeden rok bydleli v Braňanech, chodila jsem tam do první třídy. Vždy, když napíšeš článek o tom vašem kraji, tak mi to připomeneš. Děkuji za sdílení vzpomínek i fotek. Kolo je i pro mne oblíbený dopravní prostředek, jen opatrně, pády jsou pro nás čím dál víc bolestivé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA