Můj seniorský den. Minulost a současnost
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Můj seniorský den. Minulost a současnost

18. 4. 2024

Jak se daří? Děkuji, dobře. A vy? Ani se neptejte, nestojí to za nic. Mám se fajn, zdraví slouží a nevím, kam dřív skočit. No, to já nemohu říct. Všechno mě bolí, štve a rozčiluje, v televizi nic kloudnýho nedávají.

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 životní postoj
Hodnocení:
(5.2 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Soňo, s tebou to byla poetická vyjíždka. Nékteré pasáže jsem si přečetla i dvakrát. Zaujalo mě i “Nebuť labuť!” Také to používám, ale ve smyslu “Nebuď jako labuť!” Nebo se labutě nemají budit? A navíc mi hned nedošlo, že jsi jela do Bíliny, musela jsem nakouknout na mapu. Pŕeji hezké dny s ještě hezčími zážitky.
Soňa Prachfeldová
Děkuji moc za milé komentiky.
Dagmar Vargová
Nádherný článek a fotky!
Daniela Řeřichová
Soňo, vše bylo řečeno/napsáno přede mnou. Tvá filozofie života je mi sympatická a blízká. Ať jsou tvé dny všední i sváteční stále naplněny láskou i pokorou. :-)
Marie Seitlová
Soni, trávíš krásně neděli, ale zvládáš toho opravdu hodně. Díky za článek i fotky.
Libuše Křapová
Soňo, bezva :-) užívejme si života, dokud nám to jde :-)
Alena Vávrová
Soni, mne napadlo pár slov z písničky "jsi prostě ú-úžasná" ♥ . Také jsem bydlela v ul. Rudé armády, teď je z ní Valdštejnská.
Elena Valeriánová
Pohlazení po duši. Kdysi dávno jsme jeden rok bydleli v Braňanech, chodila jsem tam do první třídy. Vždy, když napíšeš článek o tom vašem kraji, tak mi to připomeneš. Děkuji za sdílení vzpomínek i fotek. Kolo je i pro mne oblíbený dopravní prostředek, jen opatrně, pády jsou pro nás čím dál víc bolestivé.
Rostislav Mraček
Moc pěkná neděle!
Blanka Lazarová
Soni, pěkné, jako vždy. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%