Všechny fotografie: Miloslava Richterová
Mé seniorské dny - studené úterý
26. 4. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
29.4.2024 08:59
Miluško, po kom to hudební nadání asi vnuci mají? No přece po babičce. Paseku ty mrazy nadělaly všude. Nejhůře dopadli ovocnáři. No přežijeme to, i když je nám líto všeho zmrzlého. Nechápu, proč to jaro tak pospíchalo a zima mu, nám, to vrátila pěkně drsně. Naši pejskové, to jsou sluníčka, že.
Miloslava Richterová
27.4.2024 12:37
Čtenářům za přečtení i diskutujícím za jejich slova děkuji, ať se daří všem, nejen milovníkům větších či menších zahrádek, balkonů a teras. Letos se ledoví muži ukázali brzy a v plné síle, třeba nám něco chtěli říct ..
Zdenka Jírová
26.4.2024 23:40
'Čtu, jak jsi aktivní babička. Je to skvělé. Také jsem bývala aktivní v mladších letech. Teď volím jen aktivitu v sedě. Pletu, abych si procvičila ruce, čtu a vypisuji si zajímavosti. Moje balkónová zahrádka naštěstí mrazem neutrpěla, mám zasklený balkón.
Zdenka Soukupová
26.4.2024 12:45
Byl to krásný den, i když možná ta zahrádka trochu utrpěla. Ale příroda jí pomůže. Přeju Vám i vnukům mnoho radosti a úspěchů v muzice.
Blanka Lazarová
26.4.2024 08:36
Přeji vám, aby vám radost dělali nejen vnuci a Betynka, ale aby se také vzpamatovala zahrádka. Pěkné jarní dny vinšuji. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA