FOTO: Anna Málková
Nováček na íčku
29. 4. 2024Občas si přečtu na i60 něčí příspěvek. Někdy mě zaujme, jindy pobaví nebo donutí k zamyšlení.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
29.4.2024 18:01
Tak to už se těším na další články. Pod širákem jsem spala častokrát, vzala jsem si horolezce. Naposledy vloni v létě, hnala se ale bouřka, tak jsme zalehli na verandě jedné chaty.
Naděžda Špásová
29.4.2024 17:32
PS. už jsem si přečetla odkud jste, nikam psát to nemusíte, omlouvám se. NŠ
Libuše Křapová
29.4.2024 17:28
Aničko, věřím, že se ti mezi námi bude líbit :-) A těším se na tvé psaní - zážitky smutné i veselé, hlavně tedy ty veselé :-)
Naděžda Špásová
29.4.2024 17:25
Aničko, vítám vás mezi námi. Věřím, že sem brzy zapadnete a bude se vám tu líbit. Jo, pod širákem jsem spala jen jednou v životě, bylo mi kolem 18 let a pak už jsem to nikdy neopakovala. Ještě nám na profil napište odkud jste. Já jsem Naďa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA