FEJETON: Tu bagetu holubům dolámu!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Tu bagetu holubům dolámu!

5. 5. 2024

Vím stoprocentně, že na rozdíl od Jiříka z pohádky Zlatovláska jsem žádného kouzelného hada nesnědl, tak proč najednou rozumím tomu, co si říkají ti dva holubi, kteří právě přihopkali k mé lavičce? „Tady je to na prd, kamaráde, ten nám nic nehodí. Je to nenažranec, to já poznám.“

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danka Rotyková
Zase hodně dobré. Díky! Můj názor je hodně vyhraněný díky bydlišti v Praze. Straky moc ráda nemám, ale když rouhání holubi, tleskám. Uvědomila jsem si to v době pandemie. Myslím si tedy, že nejsou o nic lepší než my lidé. Jsou to pěkní neřádi.
Dana Straková
Při čtení se mi vybavila ta známá věta pokáleného nešťastníka: "A jinejm prej zpívaj..." No asi si to zasloužíme, jsme pěkný neřádi :-) Děkuji za úsměvné probuzení.
Jana Šenbergerová
Jeden by řekl, že je to veselé povídání o holubech. Ale kdepak! Je to o jiných "pěkných ptáčcích". A nakonec to ani není veselé. Jako počtení se mi to líbí.
Hana Sojková
Pěkné čtení. Jak to tak vidím, člověk se moc nepovedl. Je to hodně pokažené zvíře a holubi se svým škoděním mu nesahají ani po kotníky.
Jana Vargová
Přemýšlím, kdo v našem širém světě dělá větší paseku: holubi, nebo my, lidé? Díky za nedělní počteníčko.
Jiří Dostal
:-) Tak Tak , zlaté je Písmo s hleděním na ptactvo nebeské, co neseje ani nesklízí do stodol, natož spolek "Sypejte ptáčkům" pana Tylínka, alias Al Kapouna, alias Lojzy Kápa. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%