Jak ulovit doktora
Ilustrační foto: Pixabay

Jak ulovit doktora

9. 5. 2024

Nejlepší je, když máte nějakého v rodině. Jenže každý nemá to štěstí. Když jsem se narodila, to štěstí jsem měla. Můj tatínek byl lékař, a to dokonce neurolog! 

Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Pražáci jsou ve výhodě, na periferii je ještě menší výběr zubaře.
Hana Sojková
Zuby nejsou žádná sranda. Jen s těmi dětmi je to nepraktická úvaha. Taky jsem kdysi na to myslela. V době kdy se auta opravovala doma v garáži. ...doktor, právník, nj. ale co když se ucpe odpad, nebo je potřeba opravit domácí spotřebiče, nebo sehnat levnou dovolenou, případně domácí zabijačku.....to tak aby si rodiče pořídili Klapzubovu 11! :-)
Dana Straková
Zuzko dobrý :-), taky mám podobnou zkušenost se zubařkou co mi odešla do důchodu a v současné době jsme na tom skoro stejně. Moje nová paní zubařka je zaměstnaná na vyhlášené zubní klinice, kde sice smlouvu s mou zdravotní pojišťovnou mají, ale přesto za ten nadstandard co poskytují platím a platím. A pokud jde o to, proč se ti zub ozval až po třech letech, na to znám odpověď. Když ses snažila dlouhodobě o pomoc se zády, vytvořený zánět si putoval tělem a hledal další slabší místo, no a našel. Taky se mi to kdysi stalo a moje tehdejší zubařka, milá, vstřícná a empatická, ke které mohl trpící člověk s bolestí přijít kdykoli po ránu, mi to takhle vysvětlila.
Jiří Dostal
:-) :-) S tím případným právníkem bych byl opatrný, mohl by jako můj starší syn hrozit mým privátním doktorům žalobami... :-)
Marie Ženatová
Díky moc za veselý článek. Ovšem na tu zubařinu je v dnešní době veliký problém se dostat i když zubařů je moc zapotřebí - berou jen velmi malé a přímo mizivé procento těch, co se na tento obor přihlašují ?
Jana Šenbergerová
Moc hezký a vtipný článek. Dřív bych se smála, až bych se, za tehdy ještě skoro žádné břicho, popadala. Dnes patřím k těm potřebným, a jediný doktor v rodině je patolog. Možná se bude hodit. Mladí by aspoň věděli přesně, co mě skolilo.
Jaromír Šiša
Hezký, vtipný...doktor se vždycky hodí :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%