Ilustrační foto: Pixabay
Jak ulovit doktora
9. 5. 2024Nejlepší je, když máte nějakého v rodině. Jenže každý nemá to štěstí. Když jsem se narodila, to štěstí jsem měla. Můj tatínek byl lékař, a to dokonce neurolog!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Sojková
9.5.2024 09:43
Zuby nejsou žádná sranda. Jen s těmi dětmi je to nepraktická úvaha. Taky jsem kdysi na to myslela. V době kdy se auta opravovala doma v garáži. ...doktor, právník, nj. ale co když se ucpe odpad, nebo je potřeba opravit domácí spotřebiče, nebo sehnat levnou dovolenou, případně domácí zabijačku.....to tak aby si rodiče pořídili Klapzubovu 11! :-)
Dana Straková
9.5.2024 09:25
Zuzko dobrý :-), taky mám podobnou zkušenost se zubařkou co mi odešla do důchodu a v současné době jsme na tom skoro stejně. Moje nová paní zubařka je zaměstnaná na vyhlášené zubní klinice, kde sice smlouvu s mou zdravotní pojišťovnou mají, ale přesto za ten nadstandard co poskytují platím a platím.
A pokud jde o to, proč se ti zub ozval až po třech letech, na to znám odpověď. Když ses snažila dlouhodobě o pomoc se zády, vytvořený zánět si putoval tělem a hledal další slabší místo, no a našel. Taky se mi to kdysi stalo a moje tehdejší zubařka, milá, vstřícná a empatická, ke které mohl trpící člověk s bolestí přijít kdykoli po ránu, mi to takhle vysvětlila.
Jiří Dostal
9.5.2024 08:42
:-) :-) S tím případným právníkem bych byl opatrný, mohl by jako můj starší syn hrozit mým privátním doktorům žalobami... :-)
Marie Ženatová
9.5.2024 08:09
Díky moc za veselý článek. Ovšem na tu zubařinu je v dnešní době veliký problém se dostat i když zubařů je moc zapotřebí - berou jen velmi malé a přímo mizivé procento těch, co se na tento obor přihlašují ?
Jana Šenbergerová
9.5.2024 08:09
Moc hezký a vtipný článek. Dřív bych se smála, až bych se, za tehdy ještě skoro žádné břicho, popadala. Dnes patřím k těm potřebným, a jediný doktor v rodině je patolog. Možná se bude hodit. Mladí by aspoň věděli přesně, co mě skolilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA