Jak si užít podzim života
FOTO: Jana Vargová

Jak si užít podzim života

16. 5. 2024

Rady, doporučení, sdělení, pokyny, poučení – na různá témata se toho na internetu hemží až až, do sytosti, nadbytečně, mnoho. Jak uvařit houskové knedlíky, jak vyčistit pračku, kdy přesadit fíkus, kudy nejkratší cestou do Timbuktu, jak si užít důchodu...

aktivní senioři společnost životní postoj
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.6 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Ať si každý dělá se svým stářím,co sám chce. Co miluje jeden,nesnáší druhý.... Možná měl být ještě jeden 16. bod : příprava na smrt,to je myslím hodně důležité.Čím je člověk starší,tím víc se konec blíží. Já mám spousty koníčků, nejvíc asi čtu, nechce se mi už nikam jezdit ,ani se vyžívat v oblékání . Jen je mi někdy líto,že jsem už stará a v podstatě na mě už nic extra krásného nečeká.
Marta Hrušková
Mluvíte mi z duše! Přesně tímhle se také řídím!
Jiří Dostal
:-) :-) Žert Ludvíka Jahna jako absurdita postavená z hlavy na nohy? :-) :-)
Hana Šimková
Pořád to píši, že každý člověk si musí život užívat jak mu to vyhovuje. Dělali jsme to v mládí, kdy bylo všechno značně lehčí a musíme to dělat ve stáří. Každý by měl vědět kam ten jeho , život směřuje, jak s ním nakládat a to hlavně ve stáří. Možnosti máme různé a je hodně faktorů, které nám to určují. Hlavně nepodléhat depresi a smutku. Musíme přece ten život dožít co nejlépe.
Marie Seitlová
Pěkný článek, myslím, že by měla být rovnováha mezi rodinou i samostatným životem.
Marie Macková
Věnovat se péči o vnoučata je moje radost. Není to činnost, které se věnuji výhradně nebo z donucení, ale ráda. I na ostatní činnosti, které mám ráda, zbyde čas i peníze.
Alena Velková
Abych si užila podzim života v plné duševní svěžesti, nesmím sledovat televizi a stav svého bankovního účtu :-)
Hana Rypáčková
Dost dobrý!!!
Michaela Přibová
Děkujeme za váš článek. Se sestrou jsme se zasmály a v mnoha bodech poznaly :-)
Věra Ježková
Příjemná nadsázka. Rady do života jsem potřebovala ve dvaceti – třiceti letech. Svůj podzim života úplně ovlivnit nemůžeme. Například mně ten můj od začátku roku, kdy jsem ztratila přítele a potenciálně mi hrozí operace páteře, moc nevyhovuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%