Řetězový most Stádlec – zachráněná unikátní kuriozita
Všechny fotografie: Dušan Brabec

Řetězový most Stádlec – zachráněná unikátní kuriozita

9. 5. 2024
architektura města a obce mosty
Autor: Dušan Brabec
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Nikdy jsem o tomto mostu neslyšela, zase jsem o něco poučenější. To musela být náročna práce.
Jan Zelenka
Také jsem přes něj už jel.
Alena Velková
Most je opravdu moc hezký. Vloni jsem přes něj omylem jela, když jsem se ztratila. Naštěstí mám malé auto a vešla jsem se.
Blanka Lazarová
Zajímavá kuriozita. Dobře, že byl znovu složen. Děkuji za sdílení. :-)
Zuzana Pivcová
O historii mostu jsem se dočetla až poměrně nedávno, už jsem tu stačila navštívit Zvíkov i Orlík, ale Stádlecký most ještě ne, i když přes Malšice jezdím do Tábora a odtud pak v případě potřeby do Prahy.
Dana Straková
Moc velká nádhera. Jsem.vžfy Moc velká nádhera. Vždycky mě potěší, když se něco tak unikátního podaří zachránit a zachovat pro budoucí generace. Děkuji za hezký článek.
Zdenka Soukupová
Asi před třemi týdny jsem tam byla. Je opravdu krásný. Ale o historii jsem moc nevěděla. Tak děkuji, Dušane.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%