FOTO: Marie Měchurová
Hokejová
15. 5. 2024Když je teď u nás to mistrovství světa v ledním hokeji, dovolila jsem si vrátit se o šedesát let nazpátek, a dát publkovat svou "báseň", kterou jsem napsala ve svých šestnácti letech. Je určena hlavně pro paměstníky a pro pobavení.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
17.5.2024 11:29
Prima básnička.No - slavný NEDO později odešel,nebylo o něm slyšet.Byli to chlapi jak se patří.Dnešním přeji jednu z medailí,vždyt hrají doma.
Alena Vávrová
17.5.2024 11:11
Jj, "Big Nedo", toho byl také pěkný kousek a byl to hezoun. Ale hokej jsem brala odjakživa, to fotbal moc ne. Že hostíme MS, tak se mrknu skoro denně. Líbí se mi nyní i AZ kvíz s Fortunou, i když ty znalosti, co soutěžící, nemám.
Zuzana Pivcová
15.5.2024 19:12
To je dobré, připomněla jsem si řadu hráčů, které jsem tehdy znala, ale v běhu času už mi jejich jména vypadla z paměti.
Naděžda Špásová
15.5.2024 13:56
Kdysi jsme se na mistrovství v hokeji koukali, teď už mi to nic neříká. Pamatuji se, když jsme po ruské okupaci vyhráli na MS v hoheji nad Ruskem malovali jsme z radosti po silnici křídou vítězství. Postupem času už mě i Petra hokej nějak nebere. Ale vítězství jim přejeme, tedy pokud bude.
Dana Straková
15.5.2024 10:36
No jo, hokejisti byli vždycky "pořádný chlapi", že jo? Na rozdíl od čutálistů, a tam se to už je dneska dostalo do stavu, že je tam jedna napomádovanaá primadona vedle druhé. Ale to už mi může být jedno, ovšem Nedomanský, to byl taky můj oblíbenec ❤️
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA