Ilustrační foto: Freepik
Filmaře do bytu – hůl do ruky
19. 5. 2024„Neboj, budeme tady jen jeden, maximálně dva dny, ani to nepoznáš,“ ubezpečovala mě moje kamarádka Pavlína.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
21.5.2024 12:33
Tak to je něco. Několik let jsem pracovala na Barrandově, naštěstí jsem natáčení v něčím bytě nezažila.
Oldřich Čepelka
20.5.2024 16:02
Krásný příběh. Něco takového jsem nikdy nezažil. Ale filmařina je řehole. V 90. letech jsem točil pro boleslavskou škodovku instruktážní film, jak opravovat lak na autě. dodnes vzpomínám na svůj scénář: Polodetail - ruka sahá dokbelíku. Detail - ruka uchopuje houbičku. Polodetail - ruka s houbičkou směřuje vzhůru. Polocelek - ruka s houbičkou se blíží k opravovanému místu na karoserii. Atd. Po vteřinách. - Takže jim nezávidím.
Jana Šenbergerová
20.5.2024 08:58
Pěkné. S paní Jiráskovou jste si nepomohla, ale ostatním jste zajistila aspoň částečnou dávku "tolik potřebného" nikotinu.
Zuzana Pivcová
19.5.2024 17:56
Když jsem ještě pracovala ve Vojenském ústředním archivu na Invalidovně, zažila jsem tam mnoho filmování, naše i zahraniční. Filmaři vtrhli do objektu doslova jako vichřice a bylo jich všude plno. Měli s sebou ale veškerý catering a k nám se chovali s respektem, pouze někdy při natáčení během pracovní doby nechtěli, abychom vylezli z kanceláří a zničili jim záběr. Starý objekt Invalidovny ve své tehdejší dokonalé zachovalosti (to je ironie) se stal blázincem, polní nemocnicí, věznicí. Třeba 3 týdny chystali prostředí, pak jednu noc točili a pak vše uklidili a odjeli. Ráda na ně vzpomínám.
Blanka Lazarová
19.5.2024 12:49
Úplně to vidím v barvách a to jsem u toho zaplaťbůh nebyla. Pěkný příběh pro čtenáře. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA