Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.

31. 5. 2024

Po čtvrtečním dnu plném obláčků, příjemně doprovázejích výletování a sem tam i bloudění íčka krajem Oty Pavla a spojených s návštěvou hradu Křivoklát, nás v pátek budíček probudil o trochu dříve. Vlak do Nižboru na spáče nečeká a na nádraží to svižnou chůzí máme asi 20 minut.

cestování Do stovky 2024 i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Aleno, díl 2 taky perfektní! ☼
Dagmar Vargová
Díky za skvělé barvité vyprávění a naprosto úžasné fotky! Správní chlapi skláři, jejich výrobky,... "přidrzlý" roháč :-). Kde to člověk uvidí tak hezky pohromadě?
Blanka Lazarová
Álo, moc hezky jsi to zdokumentovala. Klobouk dolů. Krásně se mi u tvých fotek vzpomíná a už sním o dalším setkání, ať už bude kdekoliv. Díky.
Hana Rypáčková
No, moc pěkné povídání a což teprve fotky.. Roháč jasná jednička zájezdu. A jak si spletl tvoji nohu s dubem či bukem.. Startovat ze země je těžké..
Anna Potůčková
Ali hezký článek. Toho roháče jsem já živého ještě v přírodě nepotkala, A mloka? To už je také hodně let, co jsem jej viděla naposled. A sklárny jsem moc ráda, že jsem tam byla a viděla na vlastní oči jak vzniká skleněná krása.
Daniela Řeřichová
Alenko, kouzelné vyprávění slovem i obrazem. Setkání se nadmíru vydařilo a já se již také těším na pokračování v příštím roce. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%