Všechny fotografie: Alena Tollarová
Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.
31. 5. 2024Po čtvrtečním dnu plném obláčků, příjemně doprovázejích výletování a sem tam i bloudění íčka krajem Oty Pavla a spojených s návštěvou hradu Křivoklát, nás v pátek budíček probudil o trochu dříve. Vlak do Nižboru na spáče nečeká a na nádraží to svižnou chůzí máme asi 20 minut.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
31.5.2024 12:23
Díky za skvělé barvité vyprávění a naprosto úžasné fotky! Správní chlapi skláři, jejich výrobky,... "přidrzlý" roháč :-). Kde to člověk uvidí tak hezky pohromadě?
Blanka Lazarová
31.5.2024 12:07
Álo, moc hezky jsi to zdokumentovala. Klobouk dolů. Krásně se mi u tvých fotek vzpomíná a už sním o dalším setkání, ať už bude kdekoliv. Díky.
Hana Rypáčková
31.5.2024 12:00
No, moc pěkné povídání a což teprve fotky.. Roháč jasná jednička zájezdu. A jak si spletl tvoji nohu s dubem či bukem.. Startovat ze země je těžké..
Anna Potůčková
31.5.2024 11:30
Ali hezký článek. Toho roháče jsem já živého ještě v přírodě nepotkala, A mloka? To už je také hodně let, co jsem jej viděla naposled. A sklárny jsem moc ráda, že jsem tam byla a viděla na vlastní oči jak vzniká skleněná krása.
Daniela Řeřichová
31.5.2024 11:24
Alenko, kouzelné vyprávění slovem i obrazem. Setkání se nadmíru vydařilo a já se již také těším na pokračování v příštím roce. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA