Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.

31. 5. 2024

Po čtvrtečním dnu plném obláčků, příjemně doprovázejích výletování a sem tam i bloudění íčka krajem Oty Pavla a spojených s návštěvou hradu Křivoklát, nás v pátek budíček probudil o trochu dříve. Vlak do Nižboru na spáče nečeká a na nádraží to svižnou chůzí máme asi 20 minut.

cestování Do stovky 2024 i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Super fotodokumentace našeho srazu. Už se těším na příští.
Rostislav Mraček
Všem účastníkům přeji ty hezké zážitky!
Marie Měchurová
Další zábavné počteníčko o našem setkání doplněné hezkými fotografie.
Hana Polednová
Álo, to je bezva počteníčko a pokoukáníčko na fotky. Popsáno od snídaně až do pozdního odpoledne a ty fotky s roháčem jsou bonusem zakončení dalšího pěkného dne našeho setkání. Díky!
Martina Růžičková
Aleno, super povídání i fotodokumentace z dalších zážitků na srazu. :-)
František Matoušek
Tak tady jsem nikdy nebyl. Díky za přiblížení těchto míst.
Eva Mužíková
Alenko, fauna Ti byla i v Roztokách nakloněna. V první chvilce, jak pìšeš, že si sedl na chodnik roháč a vylezl na botu, jsem si ho popletla PTÁKEM!! Trvalo několik vteřin, než jsem pochopila. Bylo mi to sice divné, že byl ten " pták" krotký, ale u Tebe se dá očekávat i tato moje verze.:)))
Jitka Hašková
Aleno, perfektní článek i fotky jako vždy od tebe, díky. Bude ještě trojka?
Jitka Hašková
Aleno, perfektní článek i fotky jako vždy od tebe, díky. Bude ještě trojka?
Marie Novotná
Super fotodokumentace. Co to bude příště za tvora ,který si tě najde ? :-). Tak zase příště na viděnou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%