Ilustrační foto: Pixabay
Zkoušíte rádi nová jídla?
24. 6. 2024Mám ráda nové věci, jakási zvídavost ve mně stále existuje a postrkuje mě kupředu. Zajímají mě i jídla, která jsem dosud neokusila, ale nemusí být zase až moc exotická. Ráda si vyzkouším nový recept, pokud jsou suroviny v něm použité aspoň trochu dostupné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
24.6.2024 18:40
Vlaďko, zajímavé recepty, určitě vyzkouším játra, salát a špecle podle tebe.
Anna Potůčková
24.6.2024 13:37
Rizoto se u nás dělá dost často a kuřecí játra jen s rýží. Kus kus mě nechutná.
Alena Tollarová
24.6.2024 12:33
Vlaďko, přiznám se, že v kuchyni jsem "konzerva". Ale Tvoje dnešní recepty se mi líbí. Rizoto dělám dost často, ale zkusím Tvůj recept s mletým masem. Filé podobně dělám. Ostatní recepty vyzkouším, špecle doma mám :)
Jana Kollinová
24.6.2024 11:01
Lákavé recepty, jen je problém vařit pro jednu osobu, ale ráda vařím na dva dny a zde se nabízí srbské rizoto, ryba a kuřecí játra s kuskusem.
Vlasta Ledlová
24.6.2024 10:03
Vlaďko, jsem na tom jako ty. Taky ráda zkouším nové věci. Z tvých dnešních receptů mám vybráno : špecle a také kuřecí játra. Díky.
Martina Růžičková
24.6.2024 09:54
Vlaďko, vše vypadá velmi lákavě. Doma mám ale zapřisáhlého jídelního konzervativce... Ale pošlu odkaz dceři, která ráda zkouší nové recepty. :-)
Helena Štěpánková
24.6.2024 09:31
Děkuji za recepty, vypadají lákavě. Inspirovala jste mě, začnu bublaninou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA