Pobytový zájezd v Jeseníkách
Všechny fotografie: Marie Ženatová

Pobytový zájezd v Jeseníkách

23. 6. 2024

Včera jsme se vrátili z nádherného pobytového zájezdu v Jeseníkách, který byl pořádán Exodem Blansko a já nemohu jinak, než si ihned sednout k počítači a podělit se o ty nezapomenutelné zážitky.

cestování Jeseníky
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Pěkná banda vás byla Marie... To už je let, co jsem po Jeseníkách chodila...Díky za fotky..
Marie Ženatová
Děkuji vám všem ze srdce za vaše dobrá a milá slova ♥
Alena Tollarová
Maruško, měli jste krásný zájezd. Na některých místech jsem také byla, na některých ne a těžko už se tam podívám. To ale vůbec nevadí, ono je krásně všude tam, kde jsme s milými lidmi.
Jindřich Kalous
Omlouvám se za chybějící písmenko; pochopitelně má být správně "ve VeLkých Losinách"...
Jindřich Kalous
Těší mě, že se můj domovský kraj návštěvníkům líbí. PVE Dlouhé stráně znám zevnitř - tři sezóny před covidem jsem tam prováděl turisty i technické exkurse do míst širší veřejnosti nepřístupných. A až pojedete příště, nezapomeňte si do programu přidat ještě zámek a ruční papírnu ve Vekých Losinách; tu papírnu včetně objednávky možnosti vlastnoručně si - jak říkají papírníci - "natřepat" svůj arch ručního papíru. (Zájem o papírnu je velký, je nutno objednat v předstihu.)
Alena Vávrová
Maruško, díky za sdílení zážitků z krásného zájezdu do krásných končin Jeseníků. Tu Tvoji pasáž v Karlově Studánce si dovedu docela živě představit, byla jsem tam všude 3x a byla přímo okouzlená. Také ten div - přečerpávací el. Dlouhé stráně jsem viděla na vlastní oči a hrad Sovinec alespoň z autobusu při cestě zpátky. Přeju Ti krásné dny.
Soňa Prachfeldová
Maruško, krásně jsi nám vylíčila pobyt v Jeseníkách. Pro mě tato krajina je úžasná a nezapomenutelná.
Helena Přibilová
Paní Maruško, děkuji Vám, že jste se s námi podělila o své zážitky z pobytu v krásných Jeseníkách.
Marie Měchurová
Marie, tak to jsme se pohybovali skoro ve stejných místech. Byli jsme týden s turistama na Opavsku. V Karlové Studânce a na Ovčárně jsme byli v úterý 11. června. Je tam všude krásně. Velký Roudný jsme zdolali vloni, a dal nám zabrat. Hezké fotky.
František Matoušek
Prima reportáž z prima zájezdu doplněná hezkými fotografiemi. Není nad to, když ještě ke všemu vyjde počasí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%