Všechny fotografie: Marie Ženatová
Pobytový zájezd v Jeseníkách
23. 6. 2024Včera jsme se vrátili z nádherného pobytového zájezdu v Jeseníkách, který byl pořádán Exodem Blansko a já nemohu jinak, než si ihned sednout k počítači a podělit se o ty nezapomenutelné zážitky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
27.6.2024 07:33
Pěkná banda vás byla Marie... To už je let, co jsem po Jeseníkách chodila...Díky za fotky..
Alena Tollarová
25.6.2024 17:00
Maruško, měli jste krásný zájezd. Na některých místech jsem také byla, na některých ne a těžko už se tam podívám. To ale vůbec nevadí, ono je krásně všude tam, kde jsme s milými lidmi.
Jindřich Kalous
25.6.2024 16:17
Omlouvám se za chybějící písmenko; pochopitelně má být správně "ve VeLkých Losinách"...
Jindřich Kalous
25.6.2024 16:14
Těší mě, že se můj domovský kraj návštěvníkům líbí. PVE Dlouhé stráně znám zevnitř - tři sezóny před covidem jsem tam prováděl turisty i technické exkurse do míst širší veřejnosti nepřístupných. A až pojedete příště, nezapomeňte si do programu přidat ještě zámek a ruční papírnu ve Vekých Losinách; tu papírnu včetně objednávky možnosti vlastnoručně si - jak říkají papírníci - "natřepat" svůj arch ručního papíru. (Zájem o papírnu je velký, je nutno objednat v předstihu.)
Alena Vávrová
25.6.2024 12:55
Maruško, díky za sdílení zážitků z krásného zájezdu do krásných končin Jeseníků. Tu Tvoji pasáž v Karlově Studánce si dovedu docela živě představit, byla jsem tam všude 3x a byla přímo okouzlená. Také ten div - přečerpávací el. Dlouhé stráně jsem viděla na vlastní oči a hrad Sovinec alespoň z autobusu při cestě zpátky. Přeju Ti krásné dny.
Soňa Prachfeldová
25.6.2024 06:20
Maruško, krásně jsi nám vylíčila pobyt v Jeseníkách. Pro mě tato krajina je úžasná a nezapomenutelná.
Helena Přibilová
24.6.2024 20:07
Paní Maruško, děkuji Vám, že jste se s námi podělila o své zážitky z pobytu v krásných Jeseníkách.
Marie Měchurová
24.6.2024 17:03
Marie, tak to jsme se pohybovali skoro ve stejných místech. Byli jsme týden s turistama na Opavsku. V Karlové Studânce a na Ovčárně jsme byli v úterý 11. června. Je tam všude krásně. Velký Roudný jsme zdolali vloni, a dal nám zabrat. Hezké fotky.
František Matoušek
24.6.2024 16:14
Prima reportáž z prima zájezdu doplněná hezkými fotografiemi. Není nad to, když ještě ke všemu vyjde počasí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA