FEJETON: Jak jsem byl krutou bestií
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Jak jsem byl krutou bestií

30. 6. 2024

Instalatér mi namontoval novou vodovodní baterii u vany. Poslouchám, jak říká „bylo to nutný, šéfe, s tou starou už byste měl jen potíže,“ a je mi smutno. Tak už holka zlatá dosloužila. Táhli jsme to spolu přes padesát let. Byla věrná a skromná, nikdy nic nežádala, snad jen dvakrát či třikrát výměnu těsnění kohoutků.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Štěpánková
Jako vždy perfektní. Z obyčejné věci jako je výměna baterie vykouzlíte krásný a vtipný příběh. Skvěle!
Marie Novotná
My věci, které doslouží, vždycky pochválíme, pohladíme a pak šup do koše.
Danka Rotyková
Tak si říkám "kam na to ten pan Polák chodí"? A napadá mi jedna odpověď - je to vnímavý a citlivý člověk, jeho myšlenky nejsou spojeny jen s tím, co nakoupit, uvařit, co je třeba ještě dneska zařídit, co se dá odložit ... Někdo má v šedé kůře mozkové cestičku, která vede do kreativního klubíčka a má tu schopnost z každé myšlenky v klubíčku napsat krásný článek. Klobouk dolů !
Jiří Dostal
:-) Pěkné a cituplné, státní projekt regresivních rodinných muzeí by se dal zmanažerovat, sám se rovnou vrátím na strom, v zimě do jeskyně :-)
Zdeněk Hart
Úžasný! Dovedete z obyčejné věcičky udělat tak nádhernou vzpomínku k pohlazení. Kouzlíte se slovy a hlavně to skvěle dovedete do konce. Vaše příběhy jsou obyčejné, píšete s nadhledem a krásně. V minulosti jste se tím asi živil?! Novinář? Díky, rád čtu Vaše příběhy.
Jana Hošková
Tipuji,že zřejmě bydlíte v hangáru,abyste se tam se tam, s prominutím, vešel se vším tím harampádím!!! Jestliže vy jste krutá bestie,tak já jsem v tom případě superkrutá,strašlivá!!! Neboť se s ničím nemazlím a staré krámy neschovávám. Pravdou je, že se někdy stane,že něco v zápalu vášně vyhodím a za chvíli to postrádám...ale tak už to v životě chodí - hlavu si s tím nelámu :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%