Užíváme života nehledíc na věk
Všechny fotografie: Z archivu Evy Krausové

Užíváme života nehledíc na věk

8. 7. 2024

Léto je tu a my s Robinem i přes můj úraz a kontroly na traumatologii chirurgie si užíváme dnů, kdy nejsou vedra. A když vedra jsou, tak vstaneme brzy ráno a jdeme do lesa až k rybníku. Tam je blahodárný stín.

domácí mazlíčci příroda životní styl
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Martino, díky. Vycházky zvládám, snad zvládnu i výlety do Krušných hor. Hezké dny i Vám.
Martina Růžičková
Paní Evo, přeji vám, aby se vám ruka brzy uzdravila a mohla jste si s Robinem užívat plno příjemných vycházek do přírody.
Eva Krausová
Tak předešlý odkaz na video funkční je. Kliknout na něj, dlouze podržet (zmodrá) a kliknout na otevřít.
Eva Krausová
Doporučuji video Železná lady z hor o zaniklé obci Ryžovna a osud tamní rodačky. Viz videa či YouTube. Předešlý odkaz zde je nefunkční...
Eva Krausová
https://youtu.be/JCWE72KvOiU?si=zMndu1rh_PEnvQhK
Eva Krausová
Soni, máš pravdu, hezké okamžiky se dají prožít i v blízkém okolí. Dnes mi udělalo radost i to, že nám zase konečně po týdnu teče teplá voda a já mohu tak Robina v těch vedrech osvěžit vlažnou vodou. V růžovém vyjdu spíše vyjímečně, s Robinem to bývá o sportovním oblečení, ale máš pravdu, občas se musím cítit jako ženská romanticky. I Tobě přeji léto ve zdraví a radosti.
Soňa Prachfeldová
Evko, moc hezky ses rozepsala. To nevadí, že zatím nemůžeš dál cestovat, co krásných okamžiků jsi zachytila i v blízkém okolí. Robin ti je dobrým společníkem, malé rasy se dožívají delšího věku, než velcí psi. A když dáma v růžovém vyjde s psíkem, hned je jí dobře že. Sluší ti to. Tak vám oběma přeji zdraví a hezké procházky. ❤️
Eva Krausová
Elen, ruka asi jen tak v pořádku nebude, otok i když o něco menší mám stále, omezená hybnost, byť se snažím cvičit, bolí když chci zvednout Robina (na to používám ortézu). No, šrouby v ruce není nic příjemného. V srpnu mě čeká další RTG - doufám, že bude v pořádku a šrouby se neuvolní ap. Aspoň, že už mohu cestovat. Také bych putovala, ale zdraví mi to nedovoluje, jen výlety, či na dovolenou bych si troufla. Ani mě to v mládí bohužel nenapadlo, byť mě těší, že jsme s mamkou jezdily na Šumavu, tam bych se chtěla ještě podívat. Dnes mladí mají jiné možnosti a když čtu knihu Duše na cestách, tak Martinu M. obdivuji. Moc ráda se dívám aspoň na dokumenty, hory mě fascinují. Máte pravdu, život rychle utekl a mnohé jsme nestihly. Je potřeba dohnat v rámci možností aspoň něco nyní, když je více času. I Vám přeji hezké léto - mám ráda Vaše fotografie. Naděždo, já byla v Panenském Týnci s mamkou a s kamarádem, ale chtěla bych se tam znovu vydat. Dříve tam stavěl autobus na Prahu z Mostu, dnes bohužel už ne, musela bych do Loun a z Loun do Týnce. I Vám poklidné léto.
Naděžda Šebková
Moc hezky napsaný článek. Také cestuji se psem (trošku větším). Byli jsme spolu se psem a i mojí maminkou i v tom Panenském Týnci, je to tam zajímavé, stojí to za vidění - doporučuji! A ve stánku prodávali fantastickou pistáciovou zmrzlinu). Paní Evo, přeji Vám i Robinovi hodně dalších krásných výletů a pěkné léto! A přeji rychlé uzdravení ruky!
Elena Valeriánová
Evo, já myslela, že máte už ruku v pořádku. Ale Vy se jen tak nedáte! A to je dobře. Lilie mám ráda, ale v tomto roce je na zahradě nemám. Neobnovila jsem je. A tak jako Vy mám nesplnitelné přání - putovat v přírodě, kdybychom byli oba zdraví, tak bych naplánovala Cestu Českem, ale už na to nemáme síly. A v mládí mě to ani nenapadlo. Já jsem vždy toužila jet do Banátu a taky zůstalo jen to toužení. Nějak rychle ten život utekl. Přeji Vám krásné a zdravé léto.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%