FOTO: Jana Hošková
Jak mne pronásledují ptáci
12. 7. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
13.7.2024 10:27
Jano, to je bohulibá činnost, je dobře, že jsou ještě hodní lidé, kteří ptákům pomáhají. Než jsme zasklili balkón měli jsme tu vlaštovky, to bylo štěbetání. Tak ať se vám i ptáčkům dobře daří.
Jana Hošková
13.7.2024 10:15
Ještě jsem si na něco vzpomněla...mám tu kosa s kosicí,kteří se tu zřejmě narodili za plotem v hnízdě v křoví.Tudíž to tu berou jako svůj rajón. Vítají mne pokaždé ráno,když vylezu na zahradu.Přihopkají až ke mně, hlavičky dávají ze strany na stranu a evidentně kontrolují,zda nesu něco do krmítka :-))
Libuše Křapová
13.7.2024 09:48
Jani :-) také bych dala přednost řízkům před semínky. A tak si radši píšu dlouhodlouhé nákupní seznamy :-)
Vladislava Dejmková
13.7.2024 08:00
Kupodivu i já vnímám ptáky více než dŕív. Jsou součástí měho života.
Jana Šenbergerová
12.7.2024 16:54
Jsem moc ráda, že se vrabci vrátili. Svým množstvím a čimčaráním činí naše cesty veselejšími. Stěhují se z křoví do křoví a když se přiblížíme, ztichnou, ale jen na tu chvíli, než je mineme. Mám je ráda. Brzy ráno mají budíček hrdličky, kosi zajišťují večerku.
Jana Hošková
12.7.2024 14:49
Libuško,semínka kupuju (v mé mysli) už několik let a pokaždé na ně zapomenu,protože furt taháme tolik krámů,že to prostě nezvládnu,i když si to všecko píšu. Obávám se,abych nezakoupila semínka a pak nevzala maso na řízky...to by mi asi neprošlo :-))
Libuše Křapová
12.7.2024 13:35
Jano :-) V zimě sypu do ptačího krmítka slunečnicová semínka. Letos mi pod ním kvetou slunečnice. Buď se ptáčci bojí kruté (kéž by) zimy, nebo se rozhodli přispět aspoň trochu svým dílem a nějaká ta semínka si zasadili sami :-)
Marie Měchurová
12.7.2024 13:11
Já zase musím rozmazlovat kocoury, aby počty našich ptáčků nesnižovali, a docela se mi to daří. Bydlíme kousek z od lesa, létají k nám i sojky, strakapudi... Jen nechtějí počkat, až nastartuju foťák. Moc hezké počtení...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA