Ilustrační foto: Pixabay
Nemá cenu se trápit
21. 7. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
24.7.2024 08:35
Vím, že někdo to sám nezvládne, mě to tak funguje. Asi to bude tím vodnářem? Ne na znamení nevěřím . Sobě ano. Je to hodně o sebedůvěře a sebeúctě.
Marie Ženatová
23.7.2024 20:26
I já nacházím v přírodě a hlavně ve zdravém lese dokonalost a soulad. A právě toto prostředí mne velmi často dokáže vyléčit z každé bolest i nepochopení ♥
Jitka Caklová
23.7.2024 10:12
:-) :-) Klíšťata jsou v každém travním porostu i mezi paneláky, pouze tam není možnost vidět dokonalost přírody. Možná snad u volně pobíhajících pejsků :-) :-)
Romana Koníčková
23.7.2024 09:22
Jitka Caklová - tragéd si donese z lesa infikované klíště a "je vymalováno" :)))
Jitka Caklová
22.7.2024 18:19
:-) :-) ....... a co takhle jít do lesa, zhluboka dýchat a ♥ vnímat přírodu, jak umí být dokonalá. :-) :-)
Alena Velková
22.7.2024 16:21
Myslím, že není nic špatného na tom, když se někdo rozhodne vyhledat pomoc "cvokaře" a nemusí to být zrovna "důležitý člověk". Každý jsme jiný, každý jinak prožíváme svá trápení. Je lepší zajít za psychologem, než jít do lesa a tam si to hodit...
Marie Měchurová
22.7.2024 08:52
My Vodnáři jsme rodilí optimisté. S úsměvem jsem v životě překonala všechny překážky.
Jindřich Kalous
21.7.2024 21:09
„Na každou dírku se najde klíček." Tohle měli perfektně zmáknuté židé v diaspoře, aspoň v naší části Evropy určitě. Důležitou a váženou personou v každé židovské obci byl dohazovač. Jestli tomu dobře rozumím, tak kdo nechtěl, "na ocet" nezůstal.
Zdenka Soukupová
21.7.2024 13:24
Jindro, souhlasím. Nemá cenu se (dlouho) trápit, protože tím vlastně ubližujeme sami sobě a naše chyby, omyly, nezdary...tím stejně nezměníme. Je lepší všechno řešit s nadhledem a trochou optimismu, Ale vím, nejde to vždy a všude....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA