Třígenerační výšlap na Lysou horu
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Třígenerační výšlap na Lysou horu

7. 8. 2024

Posledních pět let se my dva, já a manžel, pořád s něčím loučíme. Lyžování jsme už definitivně pověsili na hřebík. Cyklistku zvládáme, ale už to není to, co to bývalo. K moři si necháváme ještě pootevřená zadní vrátka. Co nám zatím docela jde, je naše oblíbená turistika. 

Beskydy cestování Do stovky 2024 turistika
Hodnocení:
(5.2 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Milá Maruško Ž., 2x jsem tam byla s Mirkem, když jsme ještě byli mladí. 2x s turistama. Toto byl poslední výstup, už mě tam nikdo nedostane.
Marie Ženatová
Milá Maruško*, jste všichni obdivuhodní. já jsem rozdala do rodiny v 70 letech lyže, brusle, kolo mi ještě odpočívá v garáži? Z Malenovic jsem šla s ostatními účastníky na Lysou horu před 8 roky. Byla to cesta náročná, namáhavá, pro mnohé nekonečná. Ale ty pocity, že jsme to všichni dokázali byly skutečně k nezaplacení. Sestup dolů byl už takovou "hračkou" - ovšem výhledy jak při výstupu tak při sestupu byly nezapomenutelné a překrásné. Psala jsem o tom i zde v článku: Typ na výlet: Beskydy. Maruško* jsem jen o dva roky starší - takže Tě moc a moc obdivuji, že jsi to dokázala. Já už bych to nedala. Jeden můj studující vnuk zde každý rok podniká se skautíky pravidelně výšlap - jejich cílem je Mohyla Ivančena ♥
Martina Růžičková
Jste dobří!!!!
Alena Velková
Parádní výstup...Já jsem před časem taky sekla s lyžováním a na kole už jezdím jen u nás do hospody :-) a letos díky pooperační komplikaci jsem toho ještě moc nenachodila, ale doufám, že nohu nakonec rozchodím a s turistikou nebudu muset skončit. To by mi hodně chybělo.
Soňa Prachfeldová
Krása a vaše odvaha, klobouk dolů. Také bych chtěla ještě na Bořeň, je strmý, tak nevím, nevim. Jedině s našima. Jinak nemám mezi námi již parťáka na kopce. Ano vše jednou skončí, co se dá dělat. Obdivuji vaši nádhernou přírodu.
Libuše Heulerová
Maruško, já na Lysé taky nikdy nebyla a nevím jestli mi to někdy vyjde. Tak jsem se pokochala alespoň krásně zdokumentovaným výletem. Taky před vámi smekám...jste prostě "nezmaři"!!!
Eva Mužíková
Maruško, krásná fotodokumentace, ráda jsem se s vámi "prošla".
Dana Puchalská
Na Lysou jsem vylezla před 48 lety. Jejda to to ale letí. Teď už jsem radši někde v dolině.
Blanka Lazarová
Lysou jsem nezdolala, přesto, že jsme se snažili. Ale bylo velké vedro a vyhodnotili jsme to tak, že nám přece nikam neuteče. A na ten holý vrchol už jsme nešli. Teď už vím, že ji nezdolám a vůbec mi to nevadí. Nějaký cíl ( přiměřený) si najdu vždycky. Tak ať vám to šlape co nejdéle. :-)
Jitka Hašková
Marie, měli jste krásný výhled. Já už také mám něco, co bylo naposledy. Také ty lyže - běžky, kamarádi v Anglii zestárli, já také, viděla jsem je naposledy 2015. To už tak je. Máte krásné vzpomínky, ty vám nikdo nevezme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%