Ilustrační foto: Pixabay
Život za oponou
1. 8. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
3.8.2024 11:02
Paní Hano, rozumím Vám. Vězte, že já a spousta dalších žen, má podobný problém, i když ne ten samý. Vy jste si užila sluníčka alespoň dříve, mé tělo ho vnímalo jako nepřítele už od dětství. Bohužel tehdy nikdo moc neřešil mé omdlévání v létě, dneska by to rodičům neušlo. A je to dobře. Dodnes snesu sluníčko jen slabší, tedy nejlépe v zimě. Ale kde ho v zimě v Praze hledat ? Celoživotním nedostatkem slunečního záření jsem se lehce dostala až k osteoporóze, čemuž se nedivím. Jste úžasná, že jste se svěřila a tak nám všem, které se musíme i v pokročilém věku stále učit jak žít, přeji hodně sil a dobré lidi kolem nás. Nevzdáme to ani teď.
Eva Mužíková
2.8.2024 19:16
Hani, když napíši, že některým ženám závidím jejich vlasy, není to taková ta zlá závist v pravém slova smyslu. Tak je to i s Tvým sluníčkem. Hlavně že jsi našla řešeni pro sebe i pejska.
Jana Kollinová
2.8.2024 10:15
Užívejte si života plnými doušky i když vše nejde tak jako dřív. Vše je tak jak má být a každá situace má řešení, které Vám bude nejlépe vyhovovat.
Hana Šimková
2.8.2024 06:36
Já se snažím žít, ta.k jak to jde a jsem ráda za každý den. Holt to stáří nás dlabe a dlabe.
Zdenka Jírová
1.8.2024 23:29
Každý máme svůj problém , mně sice až tak moc slunce nevadí, i když se snažím být ve stínu, ale zase mohu ostatní závidět, že mají zdravé nohy a kosti a mohou jít na výlet, projít se po horách nebo si odjet k moři . To zas nemohu já. Přitom jsem chodila hodně a ráda. Musím si říkat: užila sis ,když to šlo, máš alespoň krásné vzpomínky. Teď cestuji jen v televizi nebo v knížkách
Dana Puchalská
1.8.2024 22:13
Hani,to je hloupé,že přítel ochořel. Ale není přece všem dnům konec,ne?
Hana Šimková
1.8.2024 19:01
Zdenko nikam nejedeme, protože přítel ochořel a stejně má pršet. tak zase žádná radost.
Věra Lišková
1.8.2024 13:47
V takových vedrech vydrží ve městě na slunci málokdo, doma je snesitelněji.
Ludmila Černá
1.8.2024 13:44
Vaše závist není závist, ale povzdech. V životě nás potkávají "věci" a absolutně nás nenapadne, jaký zdravotní problém může někoho trápit. Když jsem četla váš příběh, vybavila se mi pohádka O bílé laňce. Znáte ji? Škoda, že pohádkoví princové došli. I když vy vlastně jednoho máte. Přeji krásný výlet a "zataženější" dny. Opatrujte se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA