Ilustrační foto: Freepik
Radek (69 let): Seznamování mě stálo desítky tisíc. Vzdal jsem to
2. 10. 2024Když jsem si spočítal výdaje, které jsem vynaložil na snahu najít si ženu, zděsil jsem se. A přiznal jsem si: chlapče, už na hledání lásky nemáš. Psychicky, fyzicky, ale hlavně finančně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Štefan Haviar
3.10.2024 21:06
Příběh téměř typický. Ačkoliv jsem šťastně ženatý, nedá mi někdy podívat se do nabízených seznamek. Najdete tam plno krásných žen a divím, že se obracejí na "anonymní" seznamku. A zjistil jsem také, že krásné ženy nevystavují svoje fotky, ale z módních magazínů. Přece seznámit se s pěknou ženou není problém. Je tolik možností (obchody. ordinace, cestování, .....) A úplně jsem byl zděšen, důvody hledání partnera na seznamkách. Budu otevřeny, když uvedu, že tím hlavním důvodem je nedostatek sexu (většinou by chtěli jen "šukat). Konečně známý zpěvák Jakub Smolík ve své písničce (kterou on nesložil) " krásnou holku neuhlídáš" (a lze uvést, že je to tak se všemi ženami!.) To platí i o mužích. Jen škaredý (nehezký) chlap si musí hledat ženu přes inzerát. A navíc ty seznamky jsou výdělečným podnikání pro organizátory. Dokonce jsem se dočetl, že i ČT si přivydělává "seznamkou". Musím přiznat, že si občas seznamku otevřu a dojdu až po požadavek na emailovou adresu a tam končím. Často mi chodí nabídky do spamu, aniž bych někomu email sdělil. A všude stejné, je nabízen jen sex. Tak, když se ocitnu na ulici, vidím, že všechny ženy jsou stejné....Neutratil jsem přes seznamku ani korunu, i když adept ze seznamky musí zaplatit každé slovo. Samozřejmě, že jsou i výjimky, kdy ženy i muži hledají partnera do života.. Mám kamaráda, který je ve věku, jako autor , článku a potvrdil mi, že ženy kolem něho ve vesnici usilují sbalit některé vdovy, ale také jezdit po zájezdech a by to důchodce platil. Co vy na to ?
Danka Rotyková
3.10.2024 19:01
Pane Radku, když jste si to tak vyhodnotil, proč ne. Znám že svého okolí hodně mužů a žen, kteří jsou ve vašem věku singl. Všechny je neznám osobně, ale potkávám je téměř denně, vidím s kým se stýkají. O ženách nemluvě, když třeba brzy ovdoví, jen výjimečně si najdou nového partnera k trvalému soužití. Ale pokud chcete, vydržte, ta pravá se může ještě objevit.
Je fajn, že jste se pokoušel o seznámení a moc se nedivím, že jste platil kolem 1000 korun za 2 kompletní večeře. Dneska to tak je.
Hana Novotná
3.10.2024 15:52
Milý pane, jelikož tedy nevím komu píšu, oslovuji vás tímto způsobem. Kdysi jsem napsala článek Ach, ti muži, možná, že byste si ho mohl přečíst, abyste viděl situaci z druhé strany. Není příjemné být stále sám, ale také po zkušenostech...
Jarmila Komberec Jakubcová
3.10.2024 15:45
Je to tak jak píše paní Olga Š. Nechápu jak pán přišel o tisíce.
Olga Škopánová
3.10.2024 12:51
Mám dojem, že pán tak trochu neví co chce. Ani upovídanou ani nemluvnou ani za ženu zaplatit anebo platit každý za sebe. To je pak těžké.
Dušan Brabec
3.10.2024 09:54
Určitě je nerozumné rozhodnutí žít sám. Protože štěstí je opravdové pouze když je sdílené. Já jsem ovdověl v 69 letech a sám jsem žít nechtěl. Také jsem to zkoušel různě. Ale člověk maximálně po druhé schůzce vycítí, zdali je ona ta pravá, na kompatibilní životní hladině. A nevyjde-li to, jsou tu přeci další ženy hledající protějšek. Vždyť nás mužů je v tomto věku menšina. A rovněž se mně dlouho nedařilo, ale nevzdal jsem to. A ona náhle přišla! A za chvíli spolu budeme již druhý rok. A žijeme podobně jako JKJ 22:03, jen jsme se nevzali. Ženy jsou přeci krásné v každém věku. A tak bych na závěr ocitoval Platóna: Pozorování krásy dává smysl životu. A platí to nejen o ženách…
Jitka Caklová
3.10.2024 09:48
Nejsmutnější varianta je, být přesvědčen o tom, že šťastným ho může udělat jedině ten druhý.
Antonín Nebuželský
3.10.2024 08:50
Na nic se nemá tlačit... Ty známosti tak nějak vyplynou z běžného života. Stačí si všímat lidí, zdravit, pokecat", a ono to přijde.
Někdo je tedy extrovert, někdo takový brouk", s tím toho asi nejde moc dělat.
Jo, proč tahat děvčata do restaurací a jidelen:-), nechá se posedět v parku, spoustu žen chodí, narozdíl od mužů. A zdravit. Mimochodem lidi nějak zapomněli zdravit. A neučí to děti. A to by stačilo :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA