Ilustrační foto: Pixabay
Nezapomínat
9. 9. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
13.9.2024 21:05
Děkuji za komentáře. Pár let jsem opravovala sovětské fotoaparáty a poznala pár expertů, co nás školili. Na expozimetry nás školila inženýrka z Leningradu. Byla fajn. Ale když u nás viděla katalog Quelle , znechuceně ho po chvíli odložila s tím, že "éto propaganda". Nezabralo ani to, že jsem měla v NSR sestru a katalog byl od ní. Oni jsou takoví stále. Okupace a zabíjení je bratrská pomoc, mrtvé vojáky nepřiznávají, prostě stále lžou a zrazují. A nejhorší je, že lžou sami sobě.
Anna Potůčková
13.9.2024 17:06
Ješitný národ. Od základní školy až do doby "sametové revoluce" jsem si dopisovala spoustu let s ruskou z Permu. Posílali jsme si různé dárky, poslaly jsme si mezi sebou také svatební fotografie a psali si o svých nových rodinách, o dětech apod. Když však přišla revoluce, z její strany bylo po dlouhodobém přátelství. Snad jsem ji tenkrát napsala 3 dopisy, ani na jeden však neodpověděla. Zkrátka ješitnost, naše země si dovolila nebýt na Rusku závislá a jejich vojáky naše země nechtěla na své půdě.
Daniela Řeřichová
13.9.2024 16:26
Děkuji za článek. Ano, je nutné si připomínat historii, neboť vždy je součástí naší přítomnosti. A je důležité seznamovat s ní nejmladší generaci a odsoudit zlo a násilí v jakékoliv podobě.
Naděžda Špásová
12.9.2024 16:05
Ano, je hrůza, že si jeden mizera v Moskvě může bez potrestání zabíjet, kde se mu zachce. Jen ukáže a jeho otroci jdou zabíjet. A svět je na něj krátký, vysmívá se všem.
Jan Zelenka
9.9.2024 09:35
Lído, moc pěkně jsi to popsala. Války a násilí stále prochází historií a to na obou stranách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA