Vzpomínky na taneční
Ilustrační foto: Freepik

Vzpomínky na taneční

14. 9. 2024

Konečně prázdniny! Má občanku a v září půjde do tanečních! Hurá! Naplněna očekáváním čehosi úžasného s nerozlučnou kámoškou Janou hodiny rozebírají, co na sebe.  Přesněji v čem jít, aby oslnily, až nastane hodina H a ony vstoupí do víru společenského života.

škola tanec vzpomínky
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Ludmilo, moc hezké čtení. Já tančím ráda dodnes a bálů jsem vymetla hodně. Taneční hodiny jsem absolvovala u legendární dvojice Doris Papoušková a Dušan Konečný na Žofíně. Byli jsme tam parta ze školy, takže bylo veselo. A moje kamarádka z Itálie nám tuto tradici s lekcemi nejen tance, ale i kultivovaného chování závidí, tam se na kurzy chodí v teplákách. Dovolím si upozornit na můj článek na toto téma: https://www.i60.cz/clanek/detail/27207/vzpominka-cas-balu
Jitka Caklová
Články jako je tento, psané srdcem, se mi líbí. Na taneční, ani na pozdější taneční zábavy, nemám hezké vzpomínky, zůstávala jsem jako kůl v plotě - nikdo na mě nezbýval :-). Kroky, hlavně waltzu a tanga mě naučil tatínek, ale tomu, abych byla "průbojnější", mě nenaučil. Teprve nyní, s odstupem dlóóuhé řady let, až když jsem pochopila o čem je vlastní život, si při různých příležitostech, které se naskytnou, tanec užívám. Tanečníci sice jaksi vymizeli, ale i s tanečnicí, která umí, si waltz umím užít.
Dagmar Vargová
Moc hezký článek. U mě to bylo tak, že hned v první lekci jsem se seznámila s milým hochem - a pak už jsme spolu chodili "za taneční" (něco jako "za školu"). Byli jsme rockeři a nějaké plesové toalety a obleky nás prostě nezajímaly... takže tančit jsem se nenaučila, nikdy jsem nebyla na žádném plese či bále. Ani mě to nemrzí, zkrátka nejsem ten plesový typ :-).
Eva Mužíková
Můj vnuk zahájil taneční začátkem září, oblek značky Bandy vybíral s tátou, Je z něj rázem z pubertou cloumajíciho kluka mladý mužský. :)))))
Jan Zelenka
na taneční mám krásné vzpomínky. Patřil jsem mezi dobré tanečníky a měl jsem několik stálých tanečnic. Byla to paráda. Dva roky po sobě. A získal jsem několik kapesníčků. Hezká vzpomínka, Lído!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%