Letní soutěžení: O vítězích rozhodly hlasy čtenářů
Ilustrační foto: Pixabay

Letní soutěžení: O vítězích rozhodly hlasy čtenářů

28. 9. 2024

Léto je za námi a s ním i naše letní literární soutěž. Kdo jsou autoři vítězných příspěvků? O tom rozhodli svými hlasy sami čtenáři. A jak dopadla fotosoutěž "Letní úlovek"? Čtěte dál a dozvíte se více.

Letní soutěž 2024
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Blahopřeji!
Eva Mužíková
Jupí, jsem ráda že i můj hlas patřil k těm, které rozhodly. Gratuluji.
Eliška Murasová
Autorkám článkú i úspěšným fotografkám moc gratuluji :-)
Jitka Hašková
Autorkám článků gratuluji.
Daniela Řeřichová
Blanka Lazarová: Obrázky z cest: Velehrad a Modrá. Anna Čípová: Letní soutěž 2024: Nezapomenutelné prázdniny. Gratuluji autorkám oceněných fotografií.
Anna Čípová
Daniela Řeřichová: Vůně léta, Dana Kolářová: O letním mámení Gratuluji autorkám vítězných fotografií.
Dana Kolářová
Soňa Prachfeldová: Vůně léta: Když vás chytne toulavá; Daniela Řeřichová: Vůně léta
VANDA Blaškovič
Řeřichová - Vůně léta, Čípová - Nezapomenutelné prázdniny
Zuzana Zajícová
...teď jsem si prohlédla všechny soutěžní snímky a vůbec nezávidím porotě... všechny jsou prostě krásné, nedokázala bych vybrat tři nejhezčí. Máme tady na i60 skvělé fotografy.
Zuzana Zajícová
Všechny tři fotky jsou krásné, gratuluji autorkám!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%