Všechny fotografie: z archivu Evy Krausové
Pojďte s námi do pohádky v přírodě
29. 9. 2024Zdravíme s Robinem z Krušných hor. Byli jsme na Flájské přehradě a na Flájském plavebním kanále. Nabrali jsme energii z přírody, cítili jsme se jako v pohádce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
1.10.2024 20:37
To je parádní a fotky jsou opravdu pohádkové, hodně zdraví a dalších zážitků :-)
Zuzana Pivcová
1.10.2024 19:45
Navzájem se potřebujete , podporujete a máte rádi. To je dobře, fandím vám. Na stáří máte dost času.
Jana Šenbergerová
1.10.2024 15:26
Evo, vidím, že se ti hezky chodí přírodou s batůžkem na cesty a dobrým parťákem. Užívejte si to co nejvíc.
Eva Krausová
30.9.2024 17:32
Evi, přidat tolik fotografií dá sice trochu práce, ale musím se přiznat, že popisky jsem tak trochu odbyla - proto se mnohé popisky opakují. -:)
Eva Krausová
30.9.2024 09:47
Evi, ruka sice nefunguje na 100%, ostatně to už se šroubama asi nikdy nebude, ale je to podstatně lepší, však to léčení trvalo dlouho oproti běžné zlomenině. Jsem ráda hlavně za Robina - o toho jsem se tenkrát hodně bála. Stárne mi "kluk" jeden, musíme užívat života. I Ty se opatruj.
Eva Mužíková
30.9.2024 09:44
Musím Tě pochválit. Tolik fotek s popiskami, to hned tak někdo nezvládne.
Eva Mužíková
30.9.2024 09:41
No vidíš Evko, zase se vyplnilo rčení, že čas vsechny rany zhojí. Ruka funguje, Robin zvládl problém se zuby a už výletujete. Jen tak dál.
Eva Krausová
29.9.2024 20:49
Helenko, rádo se stalo. Ano na Flájském plavebním kanále je moc hezky. Dost lidí o něm ani neví a znají jen Flájskou přehradu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA