Volha a já
FOTO: Pavla Černá, Česká televize

Volha a já

2. 10. 2024

„Tys přece pracovala v televizi. Jak to tehdy bylo?“ zeptalo se mě v divadle pár mladých herců, když na obrazovkách běžela minisérie Volha. Pracovala, a tady máte, jak jsem to tehdy vnímala, a jak to vidím dnes.

Česká televize kultura Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Pane Dvořáku, ignoruji televizi 55 let, takže toho, co jsem stihla nevidět, je úplně nejvíc. Okouzlil mne citát: Televize nahrazuje myšlení a já myslím docela rád.
Irena Mertová
Díky za článek! Seriál byl naprosto věrný, úplně vracel v čase, jsem tak ráda, že je ta doba pryč ... :-)
Jitka Caklová
Kamarádka mi líčila, jak Dopita rozbil Soukupovi hubu a tak jsem si říkala: "Tady vidíš holka o jak důležité věci přicházíš, když nekoukáš na televizi. Jak můžeš takhle žít. :-) :-) :-)"
Eva Mužíková
Pane Čtvrtečko, podke Vaší reakce usuzuji, že ten odpad televizní tvorby nesledujete. Jak ho tedy můžete tak hodnotit? Tim ale netvrdim, že s Vašim názorem nesoulasím.
Jitka Caklová
Pokud moji, tak máte pravdu. bláhově jsem se nechala inspirovat scénkou z filmu Vratné lahve :-) :-)
Jitka Caklová
Pane Dvořáku, máte talent chytit se toho nepodstatného, abyste upozornil, a teď si nejsem jistá, zda na nedokonalost svoji, nebo moji. :-) :-) :-)
Jaroslav Čtvrtečka
Ze seriálu Volha jsem viděl jen kousek, nějak jsme se do toho nemohl zakoukat, dementní neherec Hádek, mne od dalšího sledování odradil, řadím to k odpadu TV tvorby, jako je Ulice, různé nekonečné ordinace, nebo Zoo hrůzy, prostě zbytečnost. To už mohli vysílat "koťata" a byla by asi vyšší sledovanost.
Jitka Caklová
"Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina." Ti mlčenliví v pozadí dělali za peníze službu těm v popředí, kteří "tvořili dějiny". Dnes si to každý může vykládat po svém :-) My jsme televizi jsme doma neměli, protože jsme na ni neměli a to se posléze ukázalo jako největší přínos pro můj budoucí život. Dnes máme televizní přijímače dva a nesledujeme ani jeden. Seriál Volha jsem neviděla, stačí, co jsem jako dítě, svobodomyslného člověka, celoživotně soukromě hospodařícího rolníka, zažila. Co nás nezabilo, to nás posílilo ♥
Jiří Dostal
:-) Je omluvou překonaných režimů, že nechutná angažovanost s nimi neumírá... :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%